Κυβερνοεπιθέσεις: 15 εκατ. δολάρια από τις ΗΠΑ για πληροφορίες που αφορούν την ρωσική ομάδα χάκερς Conti

Μοίρασε την γνώση...

Αμοιβή που φτάνει τα 15 εκατ. δολάρια προσφέρουν οι Ηνωμένες Πολιτείες για όποιον μπορεί να προσφέρει πληροφορίες που θα εκθέτουν τη δράση της ρωσικής ομάδας χάκερς Conti Group, που εκτιμάται πως βρίσκεται πίσω από πολλές περιπτώσεις εκβιαστικών επιθέσεων διεθνώς για την απόσπαση χρηματικών λύτρων.

banner

Το FBI υπολογίζει πως πάνω από 1.000 θύματα της ομάδας έχουν αναγκαστεί να καταβάλουν πάνω από 150 εκατ. δολάρια για λύτρα σαν αποτέλεσμα κυβερνοεπιθέσεων που έχουν υποστεί.

Κυβερνοεπιθέσεις: Αμοιβή 15 εκατ. δολαρίων προσφέρουν οι ΗΠΑ για πληροφορίες που αφορούν την ρωσική ομάδα χάκερς Conti

Conti Group: καταζητείται, δίνεται αμοιβή

Google news

Η προσφερόμενη αμοιβή αφορά 10 εκατ. δολάρια για πληροφορίες που έχουν να κάνουν με τον εντοπισμό της ταυτότητας ή της τοποθεσίας των ηγετών της ομάδας και 5 εκατ. δολάρια για πληροφορίες που μπορεί να οδηγήσουν στη σύλληψη οποιουδήποτε μέλους της ομάδας.

Wondershare WW Cubot WW

Η ομάδα εμπλέκεται εσχάτως και στα πολιτικά παιχνίδια του πολέμου, καθώς έχει δεσμευτεί να επιτεθεί στους εχθρούς του Κρεμλίνου για τα μέτρα τους κατά της Ρωσίας με αφορμή την εισβολή στην Ουκρανία.

«Εάν οποιοσδήποτε αποφασίσει να οργανώσει κάποια κυβερνοεπίθεση ή πολεμικές δραστηριότητες κατά της Ρωσίας, θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που έχουμε για να απαντήσουμε πλήττοντας στρατηγικής σημασίας υποδομές του εχθρού» είχε αναφέρει η Conti σε δήλωση του.Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram