Μετά το Netflix και το Facebook, τώρα και το TikTok θ’ ασχοληθεί με τα παιχνίδια!

Μοίρασε την γνώση...

Το Tik -Tok ετοιμάζεται να κάνει δυναμική είσοδο στο χώρο του gaming, βαδίζοντας στα χνάρια του Netflix και του Facebook. Πρόκειται για μια προσπάθεια της πλατφόρμας να προσελκύσει ακόμα περισσότερους χρήστες αλλά και να αυξήσει τα διαφημιστικά έσοδα.

Πιο αναλυτικά, η ByteDance, η εταιρεία που διαχειρίζεται το Tik -Tok, έχει ήδη ξεκινήσει δοκιμές του νέου αυτού χαρακτηριστικού στο Βιετνάμ. Η επιλογή της χώρας δεν ήταν τυχαία, αφού το 70% των κατοίκων είναι κάτω των 35 ετών και είναι αρκετά εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Μάλιστα, εκτός από το Tik -Tok, η εν λόγω χώρα έχει κατά καιρούς προσελκύσει για παρόμοιες δοκιμές κι άλλες εταιρείες, όπως η Google αλλά και η Facebook.

No coupons found.

Όπως αναφέρει το Tech Crunch, από το τρίτο τρίμηνο του έτους οι δοκιμές σε παιχνίδια θα επεκταθούν και σε άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, ώστε σταδιακά να γίνει κάτι μόνιμο. Όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της, η εταιρεία αναμένεται να συνεργαστεί με γνωστούς δημιουργούς λογισμικού και εταιρείες βιντεοπαιχνιδιών, όπως η Zynga που κρύβεται πίσω από το παιχνίδι Farmville στο Facebook.

Η κυριαρχία του Tik Tok καλά κρατεί

Η δημοφιλής εφαρμογή έχει καταφέρει να κατακτήσει το κοινό, συγκεντρώνοντας πάνω από 1 δισ. χρήστες παγκοσμίως! Μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια λειτουργίας κατάφερε να εδραιωθεί για τα καλά στην τέταρτη θέση των δημοφιλέστερων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μετά το Facebook (2,9 δισ.), το YouTube (2,2 δισ.) και το Instagram (1,4 δισ.).

No coupons found.

Μάλιστα, θεαματική άνοδο παρουσιάζουν και τα έσοδα καθώς όπως εκτιμούν οικονομικοί αναλυτές, το TikTok θα εισπράξει φέτος περισσότερα από 11 δισ. δολάρια από τις διαφημίσεις που θα εμφανίζονται στην πλατφόρμα του. Αν η πρόβλεψη βγει αληθινή, το TikTok θα έχει ξεπεράσει σε διαφημιστικά έσοδα το Twitter και το Snapchat μαζί.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η επιτυχία που σημειώνει το TikTok έχει «ταράξει» πολλές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες συνεχώς αναζητούν τρόπους για να διατηρήσουν τη δυναμική τους. Το Faceboοk και το Instagram έχουν ενσωματώσει τα Video Reels, ενώ το Youtube ξεκίνησε την ενότητα YouTube Shorts, όπου οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση σε εργαλεία δημιουργίας των Shorts (πχ συρραφή διαφόρων βίντεο μαζί).


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com