Μπορεί να πέρασε του Βαλεντίνου, αλλά το Cafago σου δίνει ΔΥΟ ζευγάρια ασύρματα ακουστικά Lenovo LivePods LP40 TWS με μόλις 22.31€ ΧΩΡΙΣ τελωνείο μέχρι τα τέλη Μαίου!

Μοίρασε την γνώση...

Ναι, ξέρω ότι μπορεί να πέρασε του Βαλεντίνου για τέτοιες μοναδικές προσφορές, αλλά και τώρα το καλοκαίρι χρειάζονται, στις διακοπές, στη βόλτα, ξέρετε εσείς. Εξάλλου μία τέτοια προσφορά δεν μπορεί να πάει χαμένη, όταν μπορείτε να πάρετε ΧΩΡΙΣ πρόβλημα τελωνείου από το Cafago όχι ένα, αλλά ΔΥΟ ασύρματα ζευγάρια ακουστικών Lenovo LivePods LP40 TWS με μόλις 22.31€!

Τ’ ασύρματα ακουστικά Lenovo LivePods LP40 υποστηρίζουν λειτουργία αφής, ενώ συνδέονται με το κινητό σας μέσω BT5.0. Παραμένουν συνδεδεμένα με το κινητό σε απόσταση μέχρι και 10 μέτρα. Είναι συμβατά με κινητά android / iOS αλλά και με Windows συσκευές. Η βάση φόρτισης φέρει μπαταρία χωρητικότητας 300mAh, ενώ το κάθε ακουστικό φέρει μπαταρία χωρητικότητάς 40mAh. Η βάση φόρτισης φορτίζει μέσω θύρας type-C.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τ’ ακουστικά είτε ξεχωριστά είτε μαζί, ανάλογα με το πως θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε. Με τον έξυπνο έλεγχο αφής, μπορείτε να διαχειριστείτε εισερχόμενες κλήσεις και μουσική με ευκολία. Τ’ ακουστικό είναι συμπαγές και πολύ ελαφρύ και ταιριάζει στο ακουστικό κανάλι χωρίς επιβάρυνση. Φυσικά είναι αδιάβροχα και ανθεκτικά στον ιδρώτα για να μπορείτε ν’ ασχοληθείτε με αυτά που κάνετε και όχι με τ’ ακουστικά. Διαθέτει δυναμικό πρόγραμμα οδηγού 13 mm για στερεοφωνικό ήχο και διεπαφή τύπου C για γρήγορη φόρτιση.

 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com