Netflix: Προσθέτει δύο κλασικά σόου του Nickelodeon!

Μοίρασε την γνώση...

Μερικά κλασικά έργα του Nickelodeon ξεκινούν σύντομα στο Netflix. Στο Twitter, ο γίγαντας ροής είπε στους θαυμαστές να είναι σε επιφυλακή για τον Kenan & Kel, τον Ned’s Declassified School Survival Guide και το All That στις 21 Ιουνίου. Τώρα, αυτό μπορεί να ενθουσιάσει ορισμένους θεατές που δεν κατάφεραν να λάβουν τη νοσταλγική επισκευή τους στο διαδίκτυο. (Οι περισσότεροι από αυτούς τους τίτλους μεταδίδονται αυτήν τη στιγμή στο Paramount+, αν δεν μπορείτε να περιμένετε τόσο πολύ!).

Πριν από λίγο καιρό, αυτά τα είδη πολιτιστικών δοκιμαστικών λίθων θα απαιτούσαν μια συνδρομή στο καλώδιο και ένα ψευδώνυμο εφήβου για προβολή. Αλλά, τώρα, με την εποχή του streaming ανοιχτή, η ευκαιρία είναι δική σας για να το πάρετε. Το All That ήρθε πρώτο ως μια απάντηση των παιδιών στο Saturday Night Live της δεκαετίας του 1990. Τότε οι Kenan & Kel έγιναν ένα αχώριστο δίδυμο. Για τους οπαδούς του Nickelodeon αργότερα, ο οδηγός του Ned για να περάσει το σχολείο ήταν ένας θησαυρός της εποχής του 2000. Δείτε παρακάτω το tweet τους.


No coupons found.

Οι θαυμαστές αυτών των εκπομπών του Nick της παλιάς σχολής μπορεί να ενδιαφέρονται για κάποια άλλα νοσταλγικά αγαπημένα. Το Mighty Ducks: Game Changers θα ταίριαζε σίγουρα. Στην πραγματικότητα, ο Kenan έπρεπε να εμφανιστεί στην 1η σεζόν. Όμως, δεν μπορούσαν να πλοηγηθούν στο πολυάσχολο πρόγραμμά του. (Ο άντρας έχει τη δική του κωμική σειρά στο NBC και το Saturday Night Live για να ασχοληθεί.) Έτσι, οι θαυμαστές ελπίζουν σε ακόμα περισσότερα καθώς προχωρά η εκπομπή.

Ο δημιουργός Στίβεν Μπριλ ήθελε να έχει ολόκληρη την ομάδα των Ντακς πίσω στη σειρά για τη σειρά. Έτσι, υπάρχει η βάση για τη σεζόν 2 για να παρουσιάσει τους αρχικούς παίκτες σε μικρούς ρόλους. Ο Μπριλ θα ήθελε να δει ηθοποιούς όπως ο Τζος Τζάκσον να επιστρέφουν στην παράσταση αυτή τη φορά.


“Ναι. Ξέρω την ιστορία. Ξέρουμε την ιστορία. Ποτέ δεν ξέρεις, θα μπορέσει ο Τζος Τζάκσον να εμφανιστεί τον επόμενο χρόνο αν το γράψουμε; Ελπίζω”, εξήγησε ο Μπριλ στο ComicBook.com. “Θα έκανα τα πάντα για να συνεργαστώ ξανά μαζί του. Αλλά ο χαρακτήρας, ναι, δεν καταφέραμε να τον εξερευνήσουμε βαθιά αυτή τη σεζόν, αλλά, νομίζω, όπως και αν συνεχίσουμε, σίγουρα, θέλω να τον εξερευνήσω τι συνέβη με αυτόν και τον Γκόρντον και με τη μαμά του, και ο Γκόρντον Μπομπέι έχει παιδί; Ξέρουμε καν αυτή την απάντηση; Και τι συνέβη με το πτυχίο του στη Νομική; Και όλες αυτές οι διαφορετικές ερωτήσεις στις οποίες θέλουμε να φτάσουμε.”


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com