Ο Έλον Μασκ λέει ότι θα επέτρεπε στον Τραμπ να επιστρέψει στο Twitter

Μοίρασε την γνώση...

Ο Έλον Μασκ δήλωσε την Τρίτη ότι θα ακυρώσει την απαγόρευση του Twitter στον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, εάν γίνει ιδιοκτήτης του γίγαντα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

banner

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla είπε ότι πιστεύει ότι το Twitter έκανε λάθος με την απαγόρευση του Ρεπουμπλικανού, ο οποίος χρησιμοποιούσε συστηματικά τον ιστότοπο για να ενεργοποιήσει το μίσος, να ενθαρρύνει τη βία και να σπρώξει ψέματα.

«Νομίζω ότι ήταν μια ηθικά κακή απόφαση να είσαι ξεκάθαρος και ανόητος στο άκρο», είπε ο Μασκ σε εκδήλωση των Financial Times, προσθέτοντας ότι η απαγόρευση «αποξένωσε ένα μεγάλο μέρος της χώρας και τελικά δεν είχε ως αποτέλεσμα ο Ντόναλντ Τραμπ να μην έχει φωνή.”

Google news

Το Twitter απαγόρευσε τον Τραμπ εν μέσω της εξέγερσης της 6ης Ιανουαρίου 2021, επικαλούμενος τον κίνδυνο περαιτέρω βίας. Το Facebook, το Instagram και το Snapchat τον απαγόρευσαν επίσης.

Lightinthebox WW Dresslily WW

«Θα ανακαλούσα τη μόνιμη απαγόρευση», είπε ο Μασκ. «Δεν κατέχω ακόμα το Twitter. Επομένως, αυτό δεν είναι κάτι που θα συμβεί σίγουρα, γιατί τι θα συμβεί αν δεν είμαι ιδιοκτήτης του Twitter;»

No coupons found.

Ο Μασκ βρίσκεται στη διαδικασία αγοράς του Twitter για 44 δισεκατομμύρια δολάρια, αν και η εξαγορά δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Ο δισεκατομμυριούχος είπε ότι θέλει να κάνει τον ιστότοπο πλατφόρμα για την ελευθερία του λόγου, γεγονός που έχει εγείρει ερωτήματα σχετικά με το αν θα επέτρεπε στους εξτρεμιστές —και στον Τραμπ— να εκφράζουν απεριόριστα μίσος.


Ο Τραμπ είπε στο Fox News τον περασμένο μήνα ότι ακόμη και αν ο Μασκ αναλάμβανε το Twitter, ο πρώην πρόεδρος δεν θα επέστρεφε στον ιστότοπο. Είπε ότι αντ’ αυτού σκοπεύει να παραμείνει με την εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης που ίδρυσε, την Truth Social, την οποία έχει χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής μόνο δύο φορές.

No coupons found.

«Δεν πηγαίνω στο Twitter, θα παραμείνω στην Αλήθεια», είπε ο Τραμπ στο πρακτορείο, προσθέτοντας ότι πιστεύει ότι ο Μασκ είναι «καλός άνθρωπος» και πιθανότατα θα βελτιώσει το Twitter. Ωστόσο, ο πρώην πρόεδρος έχει ιστορία ψεμάτων, επομένως δεν είναι σαφές εάν θα μείνει εκτός του ιστότοπου εάν ο Μασκ γίνει ο νέος ιδιοκτήτης του.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram