Ο ισχυρότερος επεξεργαστής για laptop από την Intel

Η Intel κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος τους επεξεργαστές 12ης γενιάς σε τρεις εκδοχές: σειρά H για φορητούς υπολογιστές υψηλών επιδόσεων, σειρά P για premium ultra-slim συσκευές και σειρά U για τους πιο φορητούς φορητούς υπολογιστές και ταμπλέτες. Αυτά τα τσιπ αντιπροσώπευαν την πλειονότητα των mainstream προϊόντων που εισέρχονται στην αγορά, αλλά υπάρχει ένα ακόμη εξειδικευμένο τμήμα που δεν έχει αντιμετωπιστεί: οι ισχυροί φορητοί σταθμοί εργασίας.

Για να καλύψει αυτό το κενό, η Intel αποκάλυψε σήμερα στην εκδήλωση Intel Vision τις νέες 12th Gen Alder Lake-HX CPUs, τσιπ για φορητούς υπολογιστές και σταθμούς εργασίας για gaming. Αποτελούμενοι από επτά chips χωρισμένα σε Core i5, Core i7 και Core i9, οι επεξεργαστές αυτοί έρχονται σε συσκευασία BGA που εκτός από το ύψος (2 έναντι 4,4 χιλιοστά) έχει το ίδιο μέγεθος με αυτό της Intel για desktop LGA (45 x 37,5). Αυτά τα τσιπ διαφοροποιούνται από τους επεξεργαστές της σειράς H με τη δυνατότητα ξεκλειδώματος, μαζί με περισσότερους πυρήνες, υψηλότερα επίπεδα ισχύος και αναβαθμισμένες λωρίδες PCIe.


Ο παρακάτω πίνακας παρουσιάζει την πλήρη σειρά των Alder Lake-HX για φορητούς υπολογιστές gaming και σταθμούς εργασίας:

Η Intel υπόσχεται σημαντική αύξηση των επιδόσεων αυτών των τσιπ. Σε ένα benchmark τρισδιάστατης απόδοσης με τη χρήση του Blender.


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

3 Άποψη για τα “Ο ισχυρότερος επεξεργαστής για laptop από την Intel”

  1. Kastoras

    Βρε παιδιά κάντε λίγο μεγαλύτερες τις φωτογραφίες. Δεν μπορούμε να τις διαβάσουμε και δεν έχουν και ζουμ.

    1. Ευτύχης Κωνσταντουδάκης

      Έτοιμο….!

Αφήστε ένα σχόλιο