Ο πηγαίος κώδικας της εφαρμογής Zepp μας μίλησε ότι θα δούμε τα Amazfit Bip 3 και Bip 3 Pro!

Μοίρασε την γνώση...

Δύο νέες συσκευές από την Amazfit φαίνεται να έχουν διαρρεύσει, το Bip 3 και το Bip 3 Pro. Σύμφωνα με το AndroidTR, ο πηγαίος κώδικας από την πρόσφατα μετονομασμένη εφαρμογή Zepp αναφέρει αυτά τα δύο νέα μοντέλα. Τα ρολόγια φέρουν την κωδική ονομασία «cater_wl» και «cater_w», αντίστοιχα.

banner

Ο κώδικας έδωσε επίσης στοιχεία για τη λειτουργικότητα του Bip 3 Pro. Η συσκευή αναφέρεται ότι έχει πανομοιότυπα χαρακτηριστικά με το τρέχον Amazfit Bip U Pro, το οποίο επί του παρόντος πωλείται προς 69,99 δολάρια ΗΠΑ. Αυτά τα εργαλεία περιλαμβάνουν μέτρηση επιπέδου οξυγόνου στο αίμα, παρακολούθηση καρδιακών παλμών 24/7 και παρακολούθηση ποιότητας ύπνου.

Επιπλέον, το gadget διαθέτει πάνω από 60 αθλητικές λειτουργίες και παρακολούθηση GPS. Το ενσωματωμένο Amazon Alexa σάς επιτρέπει να ελέγχετε το wearable με φωνητικές εντολές. Δεν είναι σαφές εάν νέες δυνατότητες θα είναι διαθέσιμες σε αυτήν την πιθανή συσκευή. Το Amazfit έχει επαναχρησιμοποιήσει λογισμικό σε προηγούμενα μοντέλα.

Google news
No coupons found.

Λίγες πληροφορίες παρέχονται σχετικά με την έκδοση lite του Bip 3 Pro, το Bip 3. Η Amazfit δεν έχει επιβεβαιώσει εάν αυτές οι αναφορές είναι ακριβείς και δεν υπάρχει προτεινόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας ή τιμή.

Blackshark WW ZTE Many GEOs

Αυτές οι πιθανές νέες συσκευές θα ενταχθούν στα μοντέλα της τρέχουσας σειράς Amazfit Bip, όπως το Bip S και το Bip U. Αυτή η διαρροή ακολουθεί τις πρόσφατες αναφορές για ένα ρολόι εξωτερικού χώρου Amazfit T-Rex Pro δεύτερης γενιάς.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram