Οδηγείστε με ασφάλεια με το σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών αυτοκινήτου TPMS Mini USB στα 23.22€ από το Flash Sales του Cafago!

Μοίρασε την γνώση...

Το σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών ή TPMS (Tire Pressure Monitoring System) είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα για την παρακολούθηση της πίεσης του αέρα σε ένα ελαστικό του οχήματος, που αυτόματα εκπέμπει ένα προειδοποιητικό σήμα στον οδηγό σε περίπτωση που είναι λιγότερο ή περισσότερο φουσκωμένα τα ελαστικά. Τα συστήματα αυτά έχουν νομοθετηθεί ώστε να εγκατασταθούν σε όλα τα οχήματα των επιβατών της Ε.Ε. και παρόμοια νομοθεσία εισάγεται σε όλο τον κόσμο. Ανάλογο μηχάνημα έχω και εγώ στο αυτοκίνητό μου, που σας το έχω παρουσιάσει στο παρελθόν. Επειδή καλοκαίρι έρχεται και κάπου θα πάτε, εάν το επιτρέψει η τιμή στα καύσιμα, ένα τέτοιο αξεσουάρ στο αυτοκίνητό σας είναι σίγουρα απαραίτητο. Σαν κάτοχος ενός σας το επιβεβαιώνω. Έτσι σας βρήκα ένα σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών αυτοκινήτου TPMS Mini USB στα 23.22€ από το Flash Sales του Cafago, να πάρετε να έχετε και να χρησιμοποιήσετε.

Το σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών αυτοκινήτου TPMS Mini USB θα το βρείτε στο μαύρο χρώμα. Είναι κατασκευασμένο από ABS + PC και είναι η συσκευή με την οθόνη όπου σας δείχνει τις πληροφορίες και οι 4 εξωτερικοί αισθητήρες που μπαίνουν στα λάστιχα εκεί που κανονικά μπαίνει το καπάκι που βιδώνατε για τον αέρα στα ελαστικά. Οι πομποί αυτοί δουλεύουν σε συχνότητα 433,92 MHz και χρειάζονται μία π[λακέ μπαταρία CR2050 για να δουλέψουν. Έχουν δυνατότητα να μετράνε πίεση 0 – 3,5BAR και αντέχουν θερμοκρασίες -40 – 120℃. Αντιστοίχως η εσωτερική συσκευή, έχει τάση λειτουργίας 3,0V και αντέχει θερμοκρασίες -10 – 65℃


Ο μικρός ανιχνευτής πίεσης ελαστικών, διαθέτει οθόνη LED για την παρακολούθηση της πίεσης και της θερμοκρασίας των ελαστικών σε πραγματικό χρόνο για την ασφάλεια οδήγησης. Όταν η πίεση ή η θερμοκρασία των ελαστικών είναι μη φυσιολογική, ο ανιχνευτής πίεσης ελαστικών θα ηχήσει συναγερμό, ώστε ν’ αποφύγεται ατυχήματα. Το ενσωματωμένο τσιπ υψηλής απόδοσης μπορεί να ανιχνεύει και να επεξεργάζεται δεδομένα γρήγορα και αποτελεσματικά και να ειδοποιεί με ακρίβεια όταν η πίεση των ελαστικών είναι μη φυσιολογική. Η γωνία της οθόνης είναι ρυθμιζόμενη για να επιτευχθεί μια κατάλληλη θέση, ενώ ρυθμιζόμενη είναι και η φωτεινότητα της οθόνης, για καθαρότερη εμφάνιση σε διαφορετικά περιβάλλοντα. USB plug and play, εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση. Οι 4 εξωτερικοί αισθητήρες, μπορούν να εφαρμοστούν όχι μόνο σε επιβατικά οχήματα, αλλά και σεντάν, οχήματα εκτός δρόμου, επαγγελματικό όχημα, SUV κ.λπ.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com