Οι λιγότεροι συνδρομητές στο Netflix μεταφράστηκαν σε απολύσεις από την εταιρεία!

Μοίρασε την γνώση...

Οι αναταράξεις στο Netflix μετά την πρώτη απώλεια συνδρομητών εδώ και μία δεκαετία συνεχίζονται. Την Τρίτη η εταιρεία απέλυσε πάνω από 150 εργαζομένους από τα δημιουργικά της τμήματα ως αποτέλεσμα της μεγάλης οικονομικής πτώσης που έφερε το πρώτο τρίμηνο του 2022.

«Όπως εξηγήσαμε και στην ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων, η μειωμένη ανάπτυξη μας αναγκάζει να περιορίσουμε το κόστος. Έτσι δυστυχώς απολύουμε σήμερα περίπου 150 εργαζομένους που εργάζονταν στην πλειονότητα τους στις ΗΠΑ.


Αυτές οι αλλαγές οφείλονται κυρίως σε επιχειρηματικές ανάγκες και όχι στις προσωπικές επιδόσεις των εργαζομένων, γεγονός που κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη αφού κανένας μας δεν ήθελε να πει αντίο σε τόσους σπουδαίους συνεργάτες. Προσπαθούμε σκληρά να τους υποστηρίξουμε σε αυτή τη δύσκολη μετάβαση» αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση της.

No coupons found.

Αυτές οι απολύσεις δεν ήταν η πρώτη κίνηση που έγινε, αφού το προηγούμενο διάστημα έγινε μεγάλος περιορισμός στα πρότζεκτ που αναπτύσσονται, κυρίως στον χώρο του animation, ενώ απομακρύνθηκαν και εργαζόμενοι από το tudum που είναι το επίσημο site με νέα από τις παραγωγές του Netflix.


Τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2022, είχαν 200.000 λιγότερους συνδρομητές, ενώ η πρόβλεψη για το επόμενο τρίμηνο λέει ότι η πτώση θα συνεχιστεί και μπορεί να φτάσει τα 2-3 εκατομμύρια.

No coupons found.

Οι κινήσεις που κάνει εταιρεία και επισπεύδονται είναι ένα νέο πλάνο συνδρομής με χαμηλότερη τιμή που θα περιλαμβάνει όμως διαφημίσεις, η προσπάθεια περιορισμού στο μοίρασμα κωδικών, ενώ μέσα στη χρονιά θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά το live-streaming.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com