Πως η LG μετέτρεψε μία τηλεόραση OLED 48 ιντσών σε μια τεράστια οθόνη gaming 4K!

Μοίρασε την γνώση...

Στα τέλη του περασμένου έτους, βρήκα μια τεράστια τηλεόραση OLED 48 ιντσών, αναζητώντας τη μία οθόνη που θα τις κυβερνά όλες. Ήταν φανταστική, με εκπληκτικά χρώματα και σκούρα μαύρα, G-Sync και FreeSync Premium σε πάνελ 120 Hz — αλλά όχι ακριβώς για να είναι η τέλεια οθόνη υπολογιστή. Τώρα, η LG προσαρμόζει την τηλεόρασή της λίγο περισσότερο για χρήση στο γραφείο με το νέο LG UltraGear 48GQ900, το οποίο προσθέτει μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα ήθελα να είχα σε αυτήν την κριτική.

Κυρίαρχο σημείο…η βάση. Ενώ οι τηλεοράσεις LG C1 48 και LG CX 48 διέθεταν μια μεγάλη ευρεία βάση που αποθαρρύνει κάθε προσπάθεια διαχείρισης καλωδίων επιτραπέζιου υπολογιστή και εμποδίζει την προβολή του υπόλοιπου γραφείου σας, η νέα οθόνη UltraGear έχει ένα πιο παραδοσιακό πόδι σε σχήμα V που ανυψώνει ολόκληρη την οθόνη από το τραπέζι.

Διαφήμιση
The remote control.

Υπάρχει ένας ενσωματωμένος διανομέας USB 3.0 με δύο θύρες, μια θύρα DisplayPort (για να μην είστε κολλημένοι με το HDMI!), μια εύκολα προσβάσιμη υποδοχή τεσσάρων πόλων ακουστικών 3,5 mm, εάν δεν θέλετε να βασιστείτε στα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία 20W και ένα τηλεχειριστήριο που μπορεί να έχει νόημα για αποκλειστική χρήση gaming. Διαθέτει ένα μεγάλο καντράν και εύκολα κουμπιά για την αλλαγή εισόδων βίντεο, εξόδων ήχου, σίγασης, τροφοδοσίας και εναλλαγής για τη λειτουργία παιχνιδιού της LG. (Οι τηλεοράσεις είχαν, λοιπόν, ένα τηλεχειριστήριο τηλεόρασης και κανένα στοιχείο από κάτω για πλοήγηση στα μενού.)

Google news

Η σελίδα του κινεζικού προϊόντος της κορεατικής εταιρείας δείχνει επίσης ότι θα μπορείτε να καλέσετε ένα σταυρόνημα (crosshair) στην οθόνη και έναν μετρητή FPS, αν θέλετε. Μπορείτε επίσης να ορίσετε την οθόνη στα 138 Hz, αν και δεν είμαι αμέσως σίγουρος γιατί θα το θέλατε.

Geekmaxi Many GEOs Hekka

Αυτό που δεν αναφέρει το δελτίο τύπου της εταιρείας, δυστυχώς, είναι εάν η LG έχει κάνει λιγότερο επιθετικούς τους αυτόματους αλγόριθμους περιορισμού της φωτεινότητας, κάτι που εμπόδισε αυτές τις γιγάντιες οθόνες OLED από το να είναι εκπληκτικές οθόνες υπολογιστή. Ενώ το LG C1 48 φαίνεται να είναι εξαιρετικό για gaming σαν οθόνη υπολογιστή, ήταν οδυνηρό να χαμηλώνει συνεχώς η οθόνη ενώ προσπαθεί να κάνει κύλιση σε έγγραφα και ιστότοπους.

No coupons found.

Οι περιορισμοί προστατεύουν την οθόνη OLED σας από το κάψιμο, αλλά είναι λίγο υπερβολικοί και άλλες εταιρείες που έχουν κατασκευάσει οθόνες παιχνιδιών γύρω από τις οθόνες OLED της LG δεν έχουν βρει τρόπο να το αντιμετωπίσουν. Ούτε το έχει βελτιώσει σημαντικά η LG στα πιο πρόσφατα πάνελ της: η Rtings γράφει ότι το νέο μικρότερο LG C2 42 ιντσών εξακολουθεί να έχει το πρόβλημα περιορισμού φωτεινότητας που αποσπά την προσοχή. Ρωτήσαμε την LG για αυτό και θα σας ενημερώσουμε για όσα ακούμε.


No coupons found.

Το άλλο μεγάλο ερώτημα είναι η τιμή: ένας από τους λόγους για να επιλέξετε μια τηλεόραση LG OLED έναντι μιας γιγαντιαίας οθόνης παιχνιδιών είναι επειδή μερικές φορές μπορείτε να τη βρείτε γύρω ή μόλις μερικές εκατοντάδες πάνω από το όριο των 1.000 $. Εάν η LG χρεώνει ένα premium για την έκδοση της οθόνης, θα ήταν πιο δύσκολη η πώληση.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram