Συνδρομητική τηλεόραση: 10 μνηστήρες σας διεκδικούν με αυτά τα προσόντα!

Μοίρασε την γνώση...

Κατ’ αρχάς θα μου πείτε…δέκα δεν είναι πολλοί!? Που τους βρήκα τόσους πολλούς!? Και όμως τόσοι είναι ή θα είναι σε μικρό χρονικό διάστημα με την είσοδο στο παιχνίδι και του Disney+.

Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι 10 μνηστήρες της συνδρομητικής τηλεόρασης που σας διεκδικούν…ας τους δούμε:

  1. Cosmote TV
  2. Netflix
  3. Disney+
  4. Nova
  5. Vodafone TV
  6. Apple TV
  7. Amazon Prime Video
  8. Cinobo
  9. ANT1+
  10. ERTFlix

Υπόψιν όταν λέω για συνδρομητική, δεν εννοώ απαραίτητα επί πληρωμή πάντα. Βέβαια στο 90% αυτό ισχύει….

Ο ανταγωνισμός για την επιλογή των streaming υπηρεσιών ξεκίνησε. Η επιλογή της Disney+ να προσφέρει τη συνδρομή των 12 μηνών στην τιμή των 8 μηνών με τη διαδικασία της προεγγραφής αλλάζει τα δεδομένα. Ένας πολύ ισχυρός παίκτης εισέρχεται στην ελληνική αγορά, έχοντας μια τεράστια βιβλιοθήκη τηλεοπτικών προγραμμάτων, χωρίς να πληρώνει φόρους. Με ευθύνη της κυβέρνησης, οι δύο φορείς συνδρομητικής τηλεόρασης, Cosmote TV και Nova, έχουν αυξημένα κόστη εξαιτίας της φορολογίας και συνεπώς και αυξημένο κόστος συνδρομών, ενώ παράλληλα απασχολούν εργαζομένους στην Ελλάδα.

No coupons found.

Δεν ισχύει το ίδιο για το Netflix, που δεν αποδίδει φόρους στη χώρα μας, ή για το Video Prime Amazon και την Apple TV. Παράλληλα, με ευθύνη του ΕΣΡ, δεν εφαρμόστηκε ποτέ η νομοθεσία που επιβάλει φόρους και για τις τηλεοπτικές υπηρεσίες της Wind και της Vodafone. H Wind, η οποία εξαγοράστηκε από τη United Media, έχει την υπηρεσία Wind Vision και η Vodafone τη Vodafone TV, η οποία έχει αποκλειστική συνεργασία με HBO και HBO Max, που ανήκουν στη Warner.

Από την άλλη υπάρχει η νέα συνδρομητική υπηρεσία ΑΝΤ1+, το Cinobo, μια ελληνική επιχείρηση που απασχολεί προσωπικό και φορολογείται στη χώρα μας, και η υπηρεσία ERTFlix της ΕΡΤ, η οποία καλύπτεται από τα έσοδα του ανταποδοτικού τέλους, με την εταιρεία της κρατικής ραδιοτηλεόρασης να αποδίδει φόρους και εισφορές στον κύριο μέτοχο, που δεν είναι άλλος από το Ελληνικό Δημόσιο.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com