Τα Windows 11 σύντομα θα σας επιτρέψουν να επαναφέρετε εφαρμογές σε νέο υπολογιστή

Μοίρασε την γνώση...

Η Microsoft θέλει να κάνει το Windows Store καλύτερο. Όχι μόνο για τελικούς χρήστες αλλά και για προγραμματιστές. Έρχονται αλλαγές που θα βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο οι εφαρμογές εισέρχονται στον υπολογιστή σας και επίσης πώς θα τις βρίσκετε αρχικά. Η Microsoft προωθεί επίσης με την προεπισκόπηση του Amazon Appstore, η οποία θα είναι διαθέσιμη εκτός ΗΠΑ μέχρι το τέλος του έτους, αν και αναμένεται να είναι μόνο στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Microsoft θα δοκιμάσει σύντομα νέες δυνατότητες στο κανάλι Windows Insider, συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης επαναφοράς εφαρμογών που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν σε μια νέα συσκευή Windows. Αυτό θα επηρεάσει μόνο τις εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί από το Microsoft Store, αλλά εξακολουθεί να είναι μια δυνητικά χρήσιμη αναβάθμιση από το τρέχον σύστημα που προσπαθεί να βρει συγκεκριμένες εφαρμογές από την αρχή.


Αυτό μοιάζει πολύ με τα smartphone Android, τα οποία σας δίνουν την επιλογή να ρυθμίσετε ένα νέο τηλέφωνο και να έχετε όλες τις εφαρμογές που είχατε στο προηγούμενο τηλέφωνο, ώστε να μην χρειάζεται να ασχολείστε με την εύρεση των αγαπημένων σας.

No coupons found.

Το όλο θέμα είναι ότι αυτό κάνει τη νέα εμπειρία υπολογιστή μια πιο απρόσκοπτη προσπάθεια, την οποία σίγουρα μπορώ να αφήσω πίσω. Το μόνο πρόβλημα εδώ είναι ότι πολλοί από εμάς εξακολουθούν να εγκαθιστούν λίγες μόνο εφαρμογές από το Microsoft Store, επομένως δεν προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου. Ωστόσο, οτιδήποτε διευκολύνει τη χρήση του Store πρέπει να βοηθήσει.


No coupons found.

Η Microsoft πρόκειται επίσης να ενσωματώσει τα αποτελέσματα του Microsoft Store στην Αναζήτηση των Windows. Αυτό θα σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε γρήγορα μια εφαρμογή που γνωρίζετε το όνομα απευθείας από τη γραμμή Έναρξης. Εάν το δοκιμάσετε στα Windows 11 αυτή τη στιγμή, συχνά θα διαπιστώσετε ότι θα καταλήξετε στο Microsoft Store αφού επισκεφτείτε τον ιστότοπο του προγραμματιστή, οπότε αυτό θα εξοικονομήσει λίγο χρόνο.

Ένα πιο θεμελιώδες πρόβλημα για το Microsoft Store είναι η δυνατότητα εντοπισμού — υπάρχουν πολλές εφαρμογές εκεί, οπότε πώς οι προγραμματιστές βάζουν τις ολοκαίνουργιες φοβερές εφαρμογές τους μπροστά σε πιθανούς χρήστες; Μα με τις διαφημίσεις φυσικά. Η Microsoft παρουσιάζει τις νέες της διαφημίσεις με πονηρό τίτλο στο Microsoft Store για να βοηθήσει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν διαφημιστικές καμπάνιες για να εμφανίζουν τις εφαρμογές τους στους ενδιαφερόμενους χρήστες. Εδώ ελπίζω να μην κάνει κατάχρηση.

No coupons found.

Η Microsoft αναμόρφωσε το Store για την κυκλοφορία των Windows 11 και παρόλο που είναι καλύτερο από ό,τι ήταν, δεν είναι ακόμα ένας πόρος στον οποίο πηγαίνω αμέσως όταν προσπαθώ να βρω ένα συγκεκριμένο κομμάτι λογισμικού. Υπάρχουν εξαιρέσεις, το Cinebench R23 είναι διαθέσιμο στο Store, αλλά γενικά αρπάζω το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού μου απευθείας από τους ιστότοπους του προγραμματιστή. Θα πρέπει να δούμε αν αυτές οι προτεινόμενες αλλαγές κάνουν τη διαφορά.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com