Το Nokia N73 μπορεί να επιστρέψει σύντομα με μια ρύθμιση πενταπλής πίσω κάμερας!

Μοίρασε την γνώση...

Το Nokia N73 επιστρέφει με μια ρύθμιση πενταπλής πίσω κάμερας, με κύριο αισθητήρα 200 megapixel, σύμφωνα με μία έκθεση. Το αρχικό Nokia N73 κυκλοφόρησε το 2006. Λίγο μετά την κυκλοφορία του, το μοντέλο που βασίζεται στο Symbian OS είχε αναδειχθεί ως ένα από τα δημοφιλή «έξυπνα» τηλέφωνα της εποχής του. Ο κάτοχος άδειας χρήσης της επωνυμίας Nokia HMD Global θα μπορούσε να σχεδιάζει να αναβιώσει αυτή την επιτυχία με το νέο Nokia N73. Οι αποδόσεις που υποδηλώνουν τη ρύθμιση της πεντακάμερας του φημολογούμενου τηλεφώνου εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο — πριν από την επίσημη επιβεβαίωσή του.

Το CNMO της Κίνας ανέφερε τις λεπτομέρειες για το νέο Nokia N73. Το τηλέφωνο λέγεται ότι είναι στα σκαριά με τον κύριο αισθητήρα Samsung ISOCELL HP1 των 200 megapixel που ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021 και φέρεται να είναι διαθέσιμο στο Motorola Frontier που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του αυτή την εβδομάδα.

Διαφήμιση

No coupons found.

Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος μοιράστηκε επίσης μερικά renders για να προτείνει τη σχεδίαση του νέου Nokia N73. Ένα από τα renders δείχνει τη ρύθμιση της πενταπλής κάμερας στο τηλέφωνο, όπου δύο δευτερεύουσες μονάδες κάμερας φαίνεται να έχουν το ίδιο μέγεθος, ενώ οι άλλες τρεις είναι διαφορετικές μεταξύ τους. Η ρύθμιση της κάμερας συνδυάζεται επίσης με ένα διπλό φλας LED, όπως φαίνεται στο render.

Google news

No coupons found.

Συγκεκριμένα, η HMD Global έφερε το πρώτο της τηλέφωνο με πεντακάμερα που ονομάζεται Nokia 9 PureView το 2019. Αυτό το τηλέφωνο μπόρεσε να τραβήξει την προσοχή ειδικά για τη μοναδικά σχεδιασμένη, κυκλική τοποθέτηση της κάμερας. Ωστόσο, αντιμετώπισε προβλήματα λογισμικού —τουλάχιστον αρχικά— λόγω του περίεργου συστήματος κάμερας.

Banggood WW Lightinthebox WW

Τα renders που κοινοποίησε η κινεζική πηγή προτείνουν επίσης το νέο Nokia N73 σε επιλογή μαύρου χρώματος και με καμπύλες άκρες. Το τηλέφωνο φαίνεται επίσης να έχει έναν διακόπτη έντασης ήχου και ένα κουμπί λειτουργίας στη μία πλευρά.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.



Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.



Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram