Το PlayStation VR2 ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με πάνω από 20 «σημαντικά» παιχνίδια

Μοίρασε την γνώση...

Η Sony αναμένει να έχει πάνω από 20 «σημαντικούς» τίτλους διαθέσιμους για το PlayStation VR2 κατά την κυκλοφορία του, σύμφωνα με μια παρουσίαση επενδυτών της εταιρείας. Αν και δεν επιβεβαίωσε τα ονόματα ή τους προγραμματιστές όλων των παιχνιδιών, μια διαφάνεια επιβεβαίωσε ότι η λίστα θα αποτελείται από έναν συνδυασμό τίτλων πρώτου και τρίτου κατασκευαστή και πρότεινε ότι θα περιλαμβάνει το προηγουμένως ανακοινωμένο spinoff Horizon — Horizon Call of the Mountain.

“Υπάρχει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που δαπανάται σε συνεργασίες με ανεξάρτητους και άλλους τρίτους προγραμματιστές για να διασφαλιστεί μια σημαντική σειρά ελκυστικού περιεχομένου VR κατά την κυκλοφορία του PlayStation VR2”, δήλωσε ο πρόεδρος της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, σε σχόλια που αναφέρει το Video. Χρονικό παιχνιδιών.


No coupons found.

Είναι σημαντικό ότι δεν έχουμε ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για τα επερχόμενα ακουστικά VR της Sony, για τα οποία η εταιρεία αποκαλύπτει σιγά σιγά λεπτομέρειες τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Ο κατασκευαστής του PlayStation ανακοίνωσε ότι εργαζόταν για τα ακουστικά τον Φεβρουάριο του 2021 και αποκάλυψε τη σχεδίαση των χειριστηρίων του τον επόμενο μήνα. Ωστόσο, μόλις φέτος ανακοίνωσε επίσημα το όνομα, τις προδιαγραφές και τη σχεδίαση των ακουστικών. Οι εκτιμήσεις των αναλυτών αναμένουν ότι τα ακουστικά θα κυκλοφορήσουν το επόμενο έτος.

Δεν είναι σαφές εάν αυτοί οι 20+ τίτλοι περιλαμβάνουν θύρες υπαρχόντων παιχνιδιών όπως το Half Life: Alyx, μια σημαντική έκδοση εικονικής πραγματικότητας που βασίζεται σε υπολογιστή από το 2020 που δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει στην κονσόλα της Sony.


No coupons found.

Το Playstation VR2 θα είναι το δεύτερο ακουστικό εικονικής πραγματικότητας της Sony, μετά την κυκλοφορία του πρώτου PlayStation VR το 2016. Σε αντίθεση με το προηγούμενο μοντέλο, το οποίο σχεδιάστηκε για να λειτουργεί με το PS4, το δεύτερο ακουστικό έχει στόχο να είναι σύντροφος για το PS5. Θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη OLED με ανάλυση 2000×2040 ανά μάτι, υποστήριξη για ρυθμούς καρέ έως 120 Hz και μπορεί να συνδεθεί στην κονσόλα με ένα μόνο καλώδιο USB-C.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com