Το Snapdragon 8 Gen 1 Plus πραγματοποιεί την πρώτη επίσκεψη στο Geekbench με το Galaxy Z Flip4

Μοίρασε την γνώση...

Η Qualcomm θα κυκλοφορήσει αύριο το Snapdragon 8 Gen 1 Plus. Εν όψει αυτού του γεγονότος, η επικείμενη ναυαρχίδα chipset έκανε τώρα το πρώτο της συγκεκριμένο ταξίδι στο Geekbench, οδηγώντας στο επερχόμενο πτυσσόμενο της Samsung, το Galaxy Z Flip4.

Το Snapdragon 8 Gen 1 Plus βαθμολογείται με 1277 στη δοκιμή ενός πυρήνα και 3642 στη δοκιμή πολλαπλών πυρήνων. Συγκριτικά, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων μας, το κανονικό Snapdragon 8 Gen 1 βαθμολογείται κατά μέσο όρο 1228 και 3551, στις δοκιμές ενός πυρήνα και πολλαπλών πυρήνων. Τα τηλέφωνα της Samsung σπάνια έχουν επίσης τις υψηλότερες βαθμολογίες Geekbench, επομένως το Snapdragon 8 Gen 1 Plus αναμένεται να δημοσιεύει πιο εντυπωσιακούς αριθμούς όταν τρέχει σε τηλέφωνα Realme ή Xiaomi.


Η λίστα Geekbench αποκαλύπτει επίσης ορισμένες λεπτομέρειες του chipset. Ο πυρήνας Cortex-X2 είναι χρονισμένος στα 3,19 GHz, οι πυρήνες Cortex-A710 στα 2,75 GHz και οι πυρήνες Cortex-A510 στα 1,8 GHz. Στο Snapdragon 8 Gen 1, ο πυρήνας Cortex X2 είναι χρονισμένος στα 3,0 GHz, ενώ οι πυρήνες Cortex-A710 τρέχουν στα 2,5 GHz.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com