Το TWRP προσθέτει επίσημα υποστήριξη για το Galaxy S20, τη σειρά Note 20 και άλλα κινητά

Μοίρασε την γνώση...

Η δημοφιλής ανάκτηση TWRP τρίτου κατασκευαστή για Android έχει πλέον επίσημα προσθέσει υποστήριξη για τις σειρές Samsung Galaxy S20 και Note 20 μαζί με μια πληθώρα άλλων συσκευών.

banner

Εάν έχετε αποφασίσει να βάλετε μια προσαρμοσμένη ROM στη συσκευή σας Android, μπορείτε να ανατρέξετε στο TWRP για να εκτελείτε εκδόσεις λογισμικού τρίτων στο αγαπημένο σας υλικό. Αν και δεν είναι πάντα απαραίτητο, η εγκατάσταση μιας προσαρμοσμένης ανάκτησης μπορεί να βοηθήσει τη διαδικασία και να κάνει τα πράγματα λίγο πιο εύκολα από την προσφορά αποθεμάτων.

Το XDA αναφέρει ότι το TWRP έχει κάνει επίσημα εκδόσεις της ανάκτησης τρίτου κατασκευαστή για παραλλαγές Exynos των Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra και Note 20. Τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα, θα μπορούσατε να εγκαταστήσετε ανεπίσημες εκδόσεις του TWRP στις συσκευές, αλλά αυτές οι νέες εικόνες (images), λέγεται ότι έχει μεταγλωττιστεί με τις πρόσφατες πηγές πυρήνα One UI 4.1 που βασίζονται σε Android 12. Αυτό θα εξασφαλίσει καλύτερη συνολική συμβατότητα για όσους επιλέγουν αυτήν την προσαρμοσμένη ανάκτηση για τις κατάλληλες συσκευές Galaxy στο μέλλον.

Google news

No coupons found.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο επίσημο παράθυρο υποστήριξης για τις σειρές Galaxy S20 και Note 20, θα λαμβάνουν ενημερώσεις απευθείας από τη Samsung μέχρι το 2023 και το 2024 αντίστοιχα. Αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει την επερχόμενη ενημέρωση Android 13, η οποία θα μπορούσε να συνοδεύεται από το One UI 5.0. Το πιο πρόσφατο One UI 4.1 που βασίζεται σε Android 12 είναι ήδη διαθέσιμο για το duo και συνοδεύεται από μια σειρά από νέες λειτουργίες και δυνατότητες που μπορείτε να επωφεληθείτε.

Cubot WW Cafago WW

No coupons found.

Εάν θέλετε να δώσετε μια δοκιμαστική εκτέλεση σε μια ROM τρίτου κατασκευαστή, τότε αυτό σας βοηθά να ανοίξετε την πόρτα για ευκολότερο φλασάρισμα και πολλά άλλα. Οι σειρές Galaxy S20 και Note 20 δεν είναι οι μόνες συσκευές που λαμβάνουν υποστήριξη TWRP. Πληθώρα οικονομικών συσκευών Galaxy, συμπεριλαμβανομένων των A12, J1 Ace Duos και Tab E 9.6 3G, υποστηρίζονται πλέον από το έργο ανάκτησης. Αυτή η τελευταία συλλογή συσκευών ολοκληρώνει το Realme 8i ή το Narzo 50 και το Realme X7 Max 5G ή GT Neo.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram