Το Xiaomi 12 Ultra θα κυκλοφορήσει με κάμερα 3D ToF και Surge C2 ISP

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomiui ανακάλυψε στοιχεία για τη διάταξη της κάμερας του Xiaomi 12 Ultra στον κώδικα MIUI. Φημολογείται ότι θα είναι ένα smartphone αποκλειστικά για την Κίνα, το Xiaomi 12 Ultra αναμένεται να κυκλοφορήσει με το επερχόμενο chipset Snapdragon 8 Gen 1 Plus της Qualcomm. Για αναφορά, η Qualcomm αναμένεται να ανακοινώσει το Snapdragon 8 Gen 1 Plus αργότερα αυτόν τον μήνα με μια αλλαγή κόμβου από τη Samsung στην TSMC.

Όπως δείχνει το στιγμιότυπο οθόνης του Xiaomiui παρακάτω, ο ιστότοπος έχει βρει αποσπάσματα κώδικα που σχετίζονται με μια κάμερα 3D Time of Flight (ToF), την οποία στερείται το Mi 11 Ultra. Θεωρητικά, το Xiaomi 12 Ultra θα χρησιμοποιούσε μια κάμερα ToF για να βελτιώσει τα εφέ bokeh ή να μετρήσει την περιοχή, το ύψος και το πλάτος των αντικειμένων. Εν ολίγοις, οι κάμερες ToF μετρούν το βάθος και την απόσταση μεταξύ τους και ενός δεδομένου αντικειμένου με βάση τη γνωστή ταχύτητα του φωτός.

Διαφήμιση

Η Xiaomiui προσθέτει ότι το Xiaomi 12 Ultra θα διαθέτει επίσης μια κύρια κάμερα 50 MP ρυθμισμένη από τη Leica, που υποτίθεται ότι είναι η Sony IMX989. Επιπλέον, το κινητό πιστεύεται ότι περιέχει διπλό περισκόπιο 48 MP και κάμερες υπερευρυγώνιας γωνίας, ενδεχομένως και οι δύο με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS). Παρεμπιπτόντως, η Xiaomiui επανέλαβε τις προδιαγραφές που περιγράφονται από τον @Shadow_Leak.

Google news

No coupons found.

Επιπλέον, ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι το Xiaomi 12 Ultra θα κάνει το ντεμπούτο του Surge C2, του επεξεργαστή σήματος εικόνας επόμενης γενιάς της Xiaomi (ISP). Προφανώς θα ανταγωνιστεί το Vivo V1 Plus, το Surge C2 θα απαλλάξει το Snapdragon 8 Gen 1 Plus από τις υποχρεώσεις επεξεργασίας εικόνας, επιτρέποντάς του να εστιάζει σε εργασίες CPU και GPU.

Hekka Atlas VPN

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram