Xiaomi 12 Ultra: Η τελευταία διαρροή πρωτότυπου διαθέτει λιγότερες πίσω κάμερες από ό,τι αναμενόταν

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi αναμένεται τώρα ευρέως ότι θα απορρίψει την βαριά γωνία της πίσω κάμερας του Mi 11 Ultra, για ένα πολύ αλλαγμένο σχέδιο στον επερχόμενο διάδοχό του, το 12 Ultra. Αυτό το υποτιθέμενο super-premium smartphone Android πιστεύεται ότι διαθέτει έως και 5 πίσω κάμερες ή/και άλλους αισθητήρες, με πρόσθετα, όπως μονάδες φλας διπλού τόνου, επίσης για χώρο στο πίσω πλαίσιο του phablet.

Για το σκοπό αυτό, η Xiaomi λέγεται ότι έχει αναπτύξει μια νέα κυκλική προεξοχή για το πίσω πάνελ του 12 Ultra, που διαθέτει έναν κεντρικό φακό γύρω από τον οποίο τοποθετούνται μια σειρά από άλλα εξαρτήματα κάμερας σαν ρολόι. Ωστόσο, μία από τις τελευταίες διαρροές της συσκευής αμφισβητεί κάπως αυτή τη θεωρία.


Αποτελείται από μια εικόνα που υποτίθεται ότι δείχνει μια συσκευή που περιγράφεται ως πρωτότυπο 12 Ultra, αν και μία με μόλις 3 πίσω φακούς και 1 μονάδα φλας αυτή τη φορά. Αντί για τον φακό που έχει γίνει σχεδόν οικείος από άλλες αποδόσεις στη θέση 12 η ώρα, βρίσκει κανείς μερικές γραμμές κειμένου να κυριαρχούν με ένα μεγάλο μύθο “120X” στην κορυφή.

No coupons found.

Και πάλι, αυτό το νέο και δυνητικά συγκεχυμένο tip, έρχεται σε αντίθεση με άλλων ακόμα και στην ίδια αναφορά των κινεζικών μέσων, η οποία δείχνει διαφορετικά, αλλά 12 Ultra-σχετικά σχέδια, με μερικούς ή όλους τους υποτιθέμενους φακούς αποκατασταμένους.

Παρόμοια λογότυπα με κεφαλή “120X” εξακολουθούν να υπάρχουν (τα οποία, με λεπτομέρειες όπως “10/12-100mm” και AI CAMERA, ενδέχεται να υπονοούν ορισμένες από τις λειτουργίες κάμερας της ναυαρχίδας) αν και σε διαφορετικές θέσεις. Επιπλέον, το τελευταίο υποστηρίζεται από ακόμη περισσότερες εικόνες θηκών με τον εκτεταμένο αριθμό των εγκοπών που απαιτούνται για να ταιριάζει με τη φημολογούμενη πληθώρα φακών και μονάδων του 12 Ultra.


No coupons found.

Ωστόσο, η εντύπωση ότι η Xiaomi μπορεί να μην έχει ακόμη ολοκληρώσει τη σχεδίαση του Ultra είναι δύσκολο να κλονιστεί. Εναλλακτικά, μπορεί να είναι σημάδι ότι αυτή η νέα έκδοση με 3 φακούς προορίζεται για ένα επιπλέον μοντέλο όπως αυτά της σειράς 12S. Σε αυτή την περίπτωση, φαίνεται ότι και οι δύο συσκευές θα έχουν την υποσχεθείσα επωνυμία Leica και μια επιλογή υλικών στο πίσω μέρος.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com