Amazon: Έλλειψη εργαζομένων στις αποθήκες της μέχρι το 2024

Μοίρασε την γνώση...

Η Amazon είναι πιθανό να ξεμείνει από υποψήφιους εργαζόμενους για τις αποθήκες της στις ΗΠΑ μέχρι το 2024, σύμφωνα με εσωτερικό σημείωμα που διέρρευσε στο Recode.

Το υπόμνημα περιέχει εσωτερική έρευνα της εταιρείας από το 2021 και προβλέπει μια διαφαινόμενη κρίση εργασίας για τον γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου, η οποία αναμένεται να πλήξει ορισμένες περιοχές γρηγορότερα από άλλες. Για παράδειγμα το υπόμνημα εκτιμά ότι η προσφορά εργατικού δυναμικού για την Amazon στο Phoenix της Arizona, θα εξαντλούνταν μέχρι το τέλος του 2021 ενώ στην Inland Empire της California μέχρι το τέλος του 2022. Η έκθεση υπολογίζει ακόμα τη διαθέσιμη προσφορά εργαζομένων χρησιμοποιώντας παράγοντες όπως τo επίπεδo εισοδήματος και η πρόσβαση σε υπάρχουσες ή σχεδιαζόμενες εγκαταστάσεις της Amazon.

Η έκθεση προτρέπει την εταιρεία να λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση του μελλοντικού εργασιακού κενού, προχωρώντας σε αύξηση των μισθών για να διατηρήσει το υπάρχον εργατικό δυναμικό της και να προσελκύσει περισσότερες νέες προσλήψεις. Προτείνει επίσης την αύξηση της αυτοματοποίησης στις αποθήκες. «Εάν συνεχίσουμε τις συνήθεις δραστηριότητες, η Amazon θα εξαντλήσει τη διαθέσιμη προσφορά εργατικού δυναμικού στο δίκτυο των ΗΠΑ έως το 2024», έγραψαν οι συντάκτες της έκθεσης.

Σε δήλωσή του στο Engadget, εκπρόσωπος της Amazon δήλωσε ότι το έγγραφο που διέρρευσε δεν αποτελεί ακριβή εκτίμηση της κατάστασης των προσλήψεων. «Υπάρχουν πολλά προσχέδια εγγράφων που γράφονται για πολλά θέματα σε ολόκληρη την εταιρεία, τα οποία χρησιμοποιούνται για την εξέταση διαφορετικών πιθανών σεναρίων, χωρίς να προχωρούμε σε κάποια περαιτέρω κίνηση λόγω μη ανάγκης. Το συγκεκριμένο υπόμνημα ήταν ένα από αυτά αφού δεν αντιπροσωπεύει την πραγματική κατάσταση. Συνεχίζουμε τις προσλήψεις χωρίς πρόβλημα σε ολόκληρη τη χώρα» έγραψε η Rena Lunak, διευθύντρια παγκόσμιων επιχειρήσεων και επικοινωνίας της Amazon.

Η αυτοματοποίηση είναι κάτι στο οποίο η Amazon έχει ήδη επενδύσει σημαντικά με την εξαγορά της Kiva Systems το 2012. Αλλά σύμφωνα με μια περσινή έρευνα του Wired, τα ρομπότ στις αποθήκες της Amazon δεν είναι ικανά να χειριστούν προηγμένα καθήκοντα εκπλήρωσης παραγγελιών που μπορούν να εκτελεστούν μόνο από ανθρώπους. Ο τεχνολογικός γίγαντας είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος ιδιωτικός εργοδότης στις ΗΠΑ και είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εργοδότης σε πολλές πολιτείες και πόλεις των ΗΠΑ. Η εταιρεία ανακοίνωσε σχέδια για την πρόσληψη 125.000 εργαζομένων το περασμένο φθινόπωρο. Όμως οι νέες προσλήψεις φαίνεται ότι σε μεγάλο βαθμό αντικαθιστούν εργαζόμενους που απολύθηκαν ή παραιτήθηκαν. Ο ρυθμός εναλλαγής προσωπικού της Amazon είναι περίπου 150% ετησίως, διπλάσιος από τον αντίστοιχο του λιανικού εμπορίου και της εφοδιαστικής βιομηχανίας συνολικά, όπως αποκάλυψε πέρυσι έρευνα των New York Times.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com