Απόκτήστε από Γερμανία με λιγότερο από 20€ δύο σιδερένια κοίλα σποτάκια 10W για να έχετε μία φοβερή διακόσμηση της οροφής του δωματίου.

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα σας έχω μία διαφορετική προσφορά, σίγουρα όχι ηλεκτρονική αλλά ενδιαφέρουσα. Υποθέτω για το εξοχικό θα είναι πολύ ωραία να τα πάρετε. Τι σας έχω? Ένα σετ από σιδερένια κοίλα σποτάκια των 10W που μπορείτε να τα πάρετε από την Γερμανική αποθήκη του Cafago σε τιμή μόλις €19.35!

Τα δύο σποτάκια της προσφοράς, όπως σας είπα είναι από σίδερο. Θα τα βρείτε σε μαύρο και χρυσό, ενώ βγάζουν είτε λευκό είτε ένα ζεστό λευκό χρώμα, ανάλογα με την λάμπα που θα χρησιμοποιήσετε. Τα σποτάκι δέχονται λάμπες των 10W και φωτίζουν άνετα ένα χώρο 10 – 15㎡. Η βάση της λάμπας είναι G9, ενώ το μέγεθος από το κάθε σποτάκι είναι 300 x 120 x 80 mm και ζυγίζει 600g.



Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.




Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com