Αποκτήστε με λιγότερο από 33€ drone με 4K κάμερα και τσάντα αποθήκευσης από το Flash Sales του Cafago.

Μοίρασε την γνώση...

Τώρα το καλοκαιράκι, τραβάμε φωτογραφίες, πολλές φωτογραφίες και βίντεο. Δεν είναι ανάγκη να είστε όπως όλοι, με το κινητό μόνο, στατικά από το έδαφος. Πάρτε ένα drone, με φοβερή 4Κ κάμερα να τραβάτε φωτογραφίες από διάφορες γωνίες και από ύψος να κάνετε την διαφορά, να σας μείνουν οι διακοπές αξέχαστες. Και επειδή όλα έχουν πάρει την άνοδο, μην δώσετε μία περιουσία, αλλά με μόλις 32.90€ τελική παίρνετε 4Κ drone από το Flash Sales του Cafago και με τσάντα αποθήκευσης!

Το RC Drone είναι κατασκευασμένο από ABS. Διαθέτει brushed κινητήρα στα 2,4 Ghz. Η μπαταρία που διαθέτει είναι χωρητικότητας 3,7V 1800mAh. Το τηλεχειριστήριο που διαθέτει η συσκευασία και βλέπετε από πάνω, χρειάζεται 3 μπαταρίες ΑΑ για να λειτουργήσει που δεν περιλαμβάνονται. Για να φορτίσει η μπαταρία του drone χρειάζεται περίπου 2 ώρες, ενώ μετά μπορείτε να το πετάτε για 15 λεπτά συνέχεια. Με το τηλεχειριστήριο μπορείτε να το ελέγξετε σε μία απόσταση περίπου 80 – 100μ, ενώ εάν χρησιμοποιήσετε την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό για να το διαχειριστείτε η απόσταση γίνεται 50 – 80 μέτρα. Το RC drone διαθέτει κάμερα που τραβάει φωτογραφίες με ανάλυση 4096 x 2160P, ενώ τα βίντεο τα τραβάει σε ανάλυση 2560 x 1440. Το drone συνδέεται με κινητό που έχει Android 5.0 ή iOS 9.0 και άνω. Το drone ζυγίζει μόλις 106g. Το drone έχει διαστάσεις μαζεμένο 12,5 x 9 x 5cm, ενώ με ανοικτά τα πτερύγια έτοιμο να πετάξει έχει διαστάσεις 21 x 28 x 5cm.


Το RC drone μπορεί και πετάει προς τα πλάγια, κάνει στροφή αριστερά/δεξιά, πάνω/κάτω, εμπρός/πίσω, με αποφυγή εμποδίων, απογείωση/προσγείωση/επιστροφή με ένα πλήκτρο, αναστροφή 3D, πτήση τροχιάς, λειτουργία χωρίς κεφάλι (headless mode) και κίνηση με έλεγχο χειρονομιών. Με τον τρόπο αυτό σας επιτρέπει να παραγγείλετε στην κάμερα να τραβήξει φωτογραφία ή να εγγράψει ένα βίντεο κάνοντας απλώς μία σχετική κίνηση του χεριού. Με το one key takeoff/προσγείωση/επιστροφή και headless mode, είναι πιο βολικό να χειρίζεστε το drone όταν αντιμετωπίζετε απροσδόκητες συνθήκες και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον προσανατολισμό, κάτι που βολεύει πολύ τους αρχάριους. Μπορείτε ακόμα να σχεδιάσετε την τροχιά πτήσης του RC drone. Με αυτή τη λειτουργία, σχεδιάζετε την τροχιά στην οθόνη, ώστε το αεροσκάφος να πετάξει σύμφωνα με αυτήν την τροχιά.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com