Beat: Αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής με επιπλέον χρέωση ανά διαδρομή

Μοίρασε την γνώση...

Η δημοφιλέστερη εφαρμογή κλήσης ταξί στην Ελλάδα, το Beat, προχωρά αύριο σε μια σημαντική αλλαγή στην 11χρονη λειτουργία του, αλλάζοντας την τιμολογιακή πολιτική του.

banner

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, από τις 16 Ιουνίου 2022, σε όλες τις κλήσεις ταξί μέσω της εφαρμογής του Beat, θα υπάρχει ένα επιπλέον κόστος προμίσθωσης το οποίο θα κυμαίνεται από €1,92 έως €2 και το οποίο θα το εισπράτει αποκλειστικά ο οδηγός. Ο λόγος για τον οποίο το Beat προχωρά σε μια τέτοια κίνηση -όπως ισχύει εδώ και αρκετά χρόνια στα ραδιοταξί- είναι η ενίσχυση του εισοδήματος των οδηγών, προκειμένου αυτοί να προτιμούν την εφαρμογή για την εξυπηρέτηση των πελατών της υπηρεσίας έναντι του παραδοσιακού τρόπου εύρεσης πελατών.

Με την αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής, το Beat ευελπιστεί ότι θα λύσει και το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ίδια η υπηρεσία αλλά και γενικότερα όλες οι εφαρμογές του είδους, αυτό της μη εύρεσης ταξί από κάθε ενδιαφερόμενο πελάτη τις περισσότερες ώρες της ημέρας και όχι μόνο τις ώρες αιχμής. Όπως ενδεικτικά αναφέρει η εταιρεία, αυτό οφείλεται στην αύξηση της ζήτησης ταξί στην Αθήνα και τη Θεσ/νίκη η οποία έχει ξεπεράσει το 61% σε σχέση με το 2019 και το 64% σε σχέση με το 2021, σε συνδυασμό με το διπλασιασμό του τουρισμού στην πρωτεύουσα.

Google news

Έχοντας 8.000 οδηγούς στο δίκτυο του, το Beat προχωρά τώρα όπως αναφέρει ενδεικτικά στη συγκεκριμένη κίνηση δίνοντας μεγαλύτερα προνόμια στους οδηγούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία, όταν αυτοί αντιμετωπίζουν υψηλό κόστος λειτουργίας του οχήματός τους, κάτι που οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην αύξηση του κόστους καυσίμων.

Govee Many GEOs ChicMe WW

Στην ανακοίνωσή του το Beat κάνει αναφορά στις χρεώσεις των ταξί στην Ελλάδα οι οποίες είναι από τις χαμηλότερες στην Ευρώπη, τονίζοντας ότι ως εταιρεία επιλέγει να αποδίδει φόρους στο ελληνικό κράτος και όχι στο εξωτερικό, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και στηρίζοντας την οικονομία. Περισσότερα για την αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής του Beat μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram