Έφτασε το Youtube ReVanced!

Μοίρασε την γνώση...

Πριν λίγους μήνες, η πιο δημοφιλής εφαρμογή εναλλακτικής θέασης Youtube, το Youtube Vanced, σταμάτησε τη λειτουργία του. Η εφαρμογή προσέφερε στους χρήστες την επιλογή να μεταδίδουν τα αγαπημένα τους βίντεο στο YouTube χωρίς διαφημίσεις. Εκτός από αυτό, η τροποποιημένη εφαρμογή διαθέτει μια εντυπωσιακή σειρά χαρακτηριστικών. Οι χρήστες της δεν χρειάστηκε να ξοδέψουν ούτε μια δεκάρα για να επωφεληθούν από χρήσιμες λειτουργίες όπως η αναπαραγωγή στο παρασκήνιο. Αυτή η απόφαση της Google να ζητήσει τον τερματισμό λειτουργίας του Vanced προκάλεσε έκπληξη για πολλούς, καθώς το YouTube Vanced είχε επαινεθεί ευρέως και ήταν η καλύτερη εναλλακτική του YouTube Premium. Υπήρχαν ορισμένες περιοχές του προϊόντος που δεν συμμορφώνονται με τους όρους παροχής υπηρεσιών του YouTube. Ως αποτέλεσμα, το YouTube Vanced αναγκάστηκε να κλείσει. Αν και αυτό αναστάτωσε πολλούς χρήστες σε όλο τον κόσμο, μια διαφορετική ομάδα προγραμματιστών ανέλαβε να αναλάβει το έργο και να δημιουργήσει το YouTube ReVanced, χωρίς καμία σχέση με την ομάδα του YouTube Vanced.

YouTube ReVanced

Το ReVanced ως η εναλλακτική του YouTube premium είναι μια ανεπίσημη συνέχεια της εφαρμογής Vanced και λειτουργεί ανεξάρτητα από αυτήν, με στόχο να προσφέρει νέες δυνατότητες, καθώς και αυτές που έχουν ήδη δει στο YouTube Vanced. Είναι ακόμα στα πρώτα της στάδια καθώς κυκλοφόρησε μόλις πριν από 3 ημέρες, 15 Ιουνίου 2022. Προς το παρόν υπάρχει μόνο η non-root έκδοση της εφαρμογής ως προκατασκευασμένο αρχείο APK και απαιτεί την εφαρμογή micro-g (apk download) για να επιτρέπεται στους χρήστες να συνδεθούν. Για να την κατεβάσετε θα μπείτε στο κανάλι τους στο Telegram και από εκεί θα κάνετε download:


Σε μια άλλη σημείωση της ομάδας που δουλεύει στο project, η έκδοση root είναι επίσης διαθέσιμη στο αποθετήριο GitHub, ωστόσο απαιτεί compiling από τις πηγές εάν δεν θέλετε να περιμένετε για τα προκατασκευασμένα αρχεία APK. Η ομάδα αυτή τη στιγμή εργάζεται στο επίσημο app manager της που θα διαχειρίζεται τις εγκαταστάσεις της εφαρμογής ReVanced τόσο σε εκδόσεις root όσο και σε μη root και αναμένεται να έρθει σύντομα.

Για την ώρα, οι διαθέσιμες ρυθμίσεις της εφαρμογής αποτελούνται αυτήν τη στιγμή από:


  • Ελαχιστοποιημένη αναπαραγωγή
  • Παλαιά ποιοτική διάταξη
  • Απενεργοποίηση κουμπιού δημιουργίας
  • Γενικές αγγελίες
  • Διαφημίσεις βίντεο
  • Πατώντας στη γραμμή αναζήτησης για πλοήγηση βίντεο
  • Παίξτε στο παρασκήνιο

Χάρη σε αυτή τη νέα εναλλακτική του YouTube premium, οι χρήστες σε όλο τον κόσμο έχουν πλέον ξανά ελπίδα, χωρίς να υποκύπτουν στους περιορισμούς της επίσημης εφαρμογής YouTube. Μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σε αυτήν την εφαρμογή μέσω του καναλιού Telegram και της εφαρμογής micro-g από εδώ.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com