ΕΛΤΑ: Αναζητούν τα δέματά τους.. μόνοι τους

Μοίρασε την γνώση...

Στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στον Βόλο για αναζήτηση αλληλογραφίας και δεμάτων, που δεν… φθάνουν στην πόρτα τους, εξακολουθούν να προσέρχονται πολίτες. Τα προβλήματα στη διανομή της αλληλογραφίας, αλλά και στην παράδοση δεμάτων παραμένουν στην τοπική υπηρεσία μετά τον αποδεκατισμό της από προσωπικό, στα τέλη Φεβρουαρίου του 2021, οπότε και εφαρμόστηκε πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου.

banner

Τη δική του ταλαιπωρία περιέγραψε χθες διαμαρτυρόμενος πολίτης, ο οποίος περίμενε δέμα από το εξωτερικό. Σύμφωνα με τον ίδιο, ενημερώθηκε μέσω της ιστοσελίδας των ΕΛΤΑ για την πορεία του δέματος και διαπίστωσε ότι τις τελευταίες τέσσερις ημέρες βρισκόταν στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ. Παρ’ όλο που το δέμα ήταν επί τέσσερις ημέρες στην πόλη, δεν είχε φθάσει στον παραλήπτη του.

Αναγκάστηκε ο ίδιος να προσέλθει στην υπηρεσία, να στηθεί στην ουρά μέχρι να φθάσει στο γκισέ σε αναζήτηση του δέματός του, το περιεχόμενο του οποίου ήταν σημαντικό και εξαιρετικά επείγον για τον ίδιο.

Google news

Οπως ανέφερε, «είναι θλιβερό να χάνουμε την εμπιστοσύνη μας στα ΕΛΤΑ. Πληρώνουμε για να παραλάβουμε ένα δέμα στην ώρα του και δεν επιδίδεται εγκαίρως», έλεγε σαφώς εκνευρισμένος, μετά την ταλαιπωρία που πέρασε.

Lightinthebox WW Zaful WW

Δεν είναι ο μοναδικός που χρειάστηκε να απευθυνθεί στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στον Βόλο για να παραλάβει δέμα του. Καθημερινά πολίτες προσέρχονται για να πάρουν την αλληλογραφία τους, η επίδοση της οποίας καθυστερεί.

Η αντίστροφη μέτρηση για την υπηρεσία έχει ξεκινήσει από τις αρχές του 2021 οπότε και έφυγε μαζικά προσωπικό από την υπηρεσία του Βόλου, στο πλαίσιο προγράμματος εθελούσιας εξόδου και έκτοτε ξεκίνησε συσσώρευση αλληλογραφίας που οι διανομείς δεν προλάβαιναν να επιδώσουν αλλά και καθυστερήσεις στην επίδοση των δεμάτων που συνεχίζονται ακόμη και σήμερα.Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram