ΕΛΤΑ Courier: Έρχεται αύξηση στο κόστος αποστολής τουλάχιστον κατά 12%!

Μοίρασε την γνώση...

Τα ΕΛΤΑ Courier όλοι τα ξέρουμε και τα χρησιμοποιούμαι. Είναι μία υπηρεσία με αρκετά στραβά δυστυχώς, που έχει φάει αρκετό κράξιμο απ’ όλους μας αλλά την ίδια ώρα προσπαθεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Δυστυχώς όμως, για άλλη μία φορά φαίνεται ότι τα νέα που διάβασα θα γίνουν αιτία για σοβαρό κράξιμο!

banner

Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν η κρίση των καυσίμων επηρέασαν το κόστος αποστολής των προϊόντων. Ας δούμε όμως τι αναφέρουν σε σχετική επιστολή που στείλανε για να ενημερώσουν τον κόσμο.

No coupons found.

Αγαπητέ Συνεργάτη,

Στη διάρκεια της σταθερής μας συνεργασίας έχουμε αποδείξει ότι πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας παραμένει η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας σε συνδυασμό με την άμεση εξυπηρέτηση και παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές.

Βρισκόμαστε κοντά στους πελάτες μας με συνέπεια και θέτουμε νέες βάσεις, μέσω νέων επιχειρησιακών πρακτικών, με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών και καινοτομιών. Πιο συγκεκριμένα επενδύουμε προσφέροντας νέες εφαρμογές και δυνατότητες όπως το Ρομποτικό Σύστημα Διαλογής, τη νέα μας Mobile εφαρμογή Elta Courier που αλλάζει τον τρόπο διαχείρισης των αποστολών καθώς και άλλες ψηφιακές εφαρμογές που έπονται.

Σε συνέχεια των παραπάνω έχουμε καταφέρει να παρέχουμε υψηλού επιπέδου ανταγωνιστικές υπηρεσίες στην ελληνική αγορά, διατηρώντας σταθερές τις τιμές μας για περισσότερο από 14 χρόνια , παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες.
Ωστόσο, οι πρόσφατες εξελίξεις που επέφεραν αυξήσεις των τιμών σε βασικούς τομείς, όπως ενέργεια, καύσιμα και άλλες βασικές πρώτες ύλες και αγαθά, επηρέασαν σημαντικά το κόστος παροχής των υπηρεσιών μας. Κατά συνέπεια, αν και μέχρι τώρα η ΕΛΤΑ Courier έχει απορροφήσει όλο το κόστος, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε με συνέπεια και αξιοπιστία στις υποχρεώσεις μας απέναντι σε εσάς που μας στηρίζετε, οδηγηθήκαμε στο να αναθεωρήσουμε την εμπορική πολιτική μας σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της αγοράς.

Ως εκ τούτου, μετά από δεκαετίες σταθερών τιμών, κρίνεται αναγκαία η αναπροσαρμογή του τιμοκαταλόγου μας σε όλες τις υπηρεσίες κατά 12% με ισχύ από 1/7/22.

Παραμένουμε σταθεροί σας συνεργάτες και σας ευχαριστούμε για τη κατανόηση και στήριξη σας

Το γράμμα αυτό στάλθηκε σ’ ένα μέλος της ομάδας Greek Android&iOS Users. Εκεί σε μία συζήτηση που ανοίχτηκε είδα το νέο, που σίγουρα δεν είναι καθόλου ευχάριστο. (τ’ ονόματα έχουν κρυφτεί λόγο GDPR).

Google news
No coupons found.

Όπως βλέπετε η ανακοίνωση από τα ΕΛΤΑ αναφέρει για 12% αύξηση από 1 Ιουλίου. Βέβαια, εάν είστε μέλος της ομάδας και διαβάστε την συζήτηση θα δείτε ότι κάποιοι αναφέρουν ότι ήδη πλήρωσαν με αύξηση 100% την αποστολή που άλλες φορές ήταν πολύ πιο φθηνή.

Blackshark WW Zaful WW
No coupons found.

Όπως και να έχει το πράγμα, η αύξηση των καυσίμων έχει φέρει σίγουρα τα πάνω κάτω και δεν θα σταματήσει μόνο εκεί. Σίγουρα, και οι επόμενες μεταφορικές θα προχωρήσουν σε αύξηση, ενώ ακόμα και τα έξοδα αποστολής από Κίνα κτλ μπορεί να πάρουν την ανιούσα!


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram