Έρχονται μεγάλες αλλαγές στο Messenger!

Μοίρασε την γνώση...

Το Messenger του Meta συγκαταλέγεται στις δημοφιλέστερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων παγκοσμίως, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει γίνει και εξίσου δημοφιλής επιλογή για φωνητικές και βίντεο κλήσεις από εκατομμύρια ανθρώπους.

Έτσι, η εταιρία αποφάσισε τώρα να ενσωματώσει ένα νέο χαρακτηριστικό για να διευκολύνει τη ζωή των χρηστών που αξιοποιούν το Messenger κυρίως ως εφαρμογή κλήσεων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα wifinews.gr, η Meta ανακοίνωσε πως προσθέτει στην εφαρμογή μια νέα καρτέλα που θα φιλοξενεί όλες τις λειτουργίες που σχετίζονται με τις κλείσεις.

Messenger: Έρχονται μεγάλες αλλαγές – Δείτε τις αναλυτικά

Αυτή είναι η νέα καρτέλα στο βασικό μενού

Αυτή θα μπορεί να βρεθεί στην κάτω μπάρα πλοήγησης της εφαρμογής, όπου τώρα υπάρχουν τρία κουμπιά, τα «Chats», «Stories» και «People». Η καρτέλα των κλήσεων θα περιλαμβάνει μια λίστα με τις επαφές των χρηστών, καθώς και ξεχωριστά κουμπιά για άμεση φωνητική ή βίντεο κλήση.

Έτσι, η νέα αυτή λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες να καλούν απευθείας φίλους και επαφές και μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως υπενθύμιση σε όσους είναι λιγότερο εξοικειωμένοι με τις λειτουργίες κλήσης του Messenger. Πρόκειται για μια μικρή αλλά χρήσιμη για πολλούς αλλαγή, αφού προηγουμένως για να ξεκινήσει μια κλήση κάποιος έπρεπε να επισκεφτεί τη γραπτή συνομιλία του με το άτομο που θέλει να καλέσει και έπειτα να αρχίσει κάποια κλήση.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως η διάθεση του χαρακτηριστικού γίνεται σταδιακά, επομένως άλλοι χρήστες ενδέχεται να βλέπουν ήδη τη νέα καρτέλα στο μενού της εφαρμογής και άλλοι όχι.

Για την ιστορία, σύμφωνα με το Meta, οι φωνητικές και βίντεο κλήσεις στο Messenger έχουν αυξηθεί κατά 40% από τις αρχές του 2020.

Αναμενόμενα, λοιπόν, η εταιρία επενδύει αρκετά σε διάφορα νέα χαρακτηριστικά, φέρνοντας για παράδειγμα τον τελευταίο καιρό λειτουργίες όπως τα κρυπτογραφημένα μηνύματα, την προώθηση, τις απαντήσεις σε συγκεκριμένα μηνύματα, τα reactions κ.α.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com