Η Cosmote δίνει απεριόριστα δεδομένα για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος!

Μοίρασε την γνώση...

Την άλλη δευτέρα έχουμε του Αγ. Πνεύματος, που για πολλούς θα είναι αργία τριήμερο. Με την προοπτική ότι όλο και κάπου μπορεί να πάτε, η Cosmote δίνει απεριόριστα δεδομένα για το τριήμερο αυτό. Ας δούμε όμως ποιοι είναι οι τυχεροί και πως θα τα πάρετε τα απεριόριστα δεδομένα!

Το πακέτο μπορείτε να το βρείτε και να το ενεργοποιήσετε μέσω της εφαρμογής της Cosmote. Εκεί στο πάνω μέρος της εφαρμογής εάν μπείτε τώρα, θα δείτε μία εικόνα παρόμοια με αυτή από πάνω. Πατήστε πάνω της για να μπείτε στην διαδικασία ενεργοποίησης. Αφού το πατήσετε θα δείτε το εξής:

Πατόντας πάνω στο Εντάξει, αλλάζει η εικόνα σε ….

No coupons found.

Πατόντας πάνω στο περισσότερα, θα δούμε για ποιους είναι αυτή η προσφορά

No coupons found.

Το κείμενο λέει τα εξής:

  • Το πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί από Δευτέρα 6/6 έως και Δευτέρα 13/6 και τα δωρεάν απεριόριστα data θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το Σάββατο 11/6 00:00 έως τη Δευτέρα 13/6 23:59.
  • Το πακέτο μπορεί να καταναλωθεί μόνο εντός Ελλάδος
  • Το πακέτο δε μοιράζεται και σε επιπλέον συσκευές.
  • Η προσφορά δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί εκ νέου, μετά την λήξη.
  • Πρώτα καταναλώνονται τα GB της προσφοράς, μετά τα GB των πακέτων GIGA και τέλος τα δωρεάν ενσωματωμένα MB του προγράμματος.
  • Τα GB του πακέτου δεν μπορούν να καταναλωθούν κατά την περιαγωγή και δεν μοιράζονται σε επιπλέον συσκευές ( Data Sharing ).
  • Τα GB της προσφοράς δεν μοιράζονται μεταξύ των μελών προγράμματος COSMOTE Family . Το κάθε μέλος του προγράμματος Family έχει την δυνατότητα να ενεργοποιεί και να καταναλώνει την προσφορά από την γραμμή του μόνο.
  • Η προσφορά διατίθεται αποκλειστικά για ατομική χρήση . Σε περίπτωση που παρατηρηθεί κακόβουλη χρήση της προσφοράς ή χρήση με τέτοια τρόπο ώστε να επηρεάζει την εμπειρία του δικτύου, η COSMOTE διατηρεί το δικαίωμα μείωσης της ταχύτητας λήψης και μεταφόρτωσης ή ακόμα και διακοπής της προσφοράς για τη συγκεκριμένη σύνδεση.
No coupons found.

Καλό τριήμερο!


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com