Η Vodafone σου δίνει απεριόριστα δεδομένα για 15 ημέρες!

Μοίρασε την γνώση...

Το καλοκαίρι μπήκε, ήδη είμαστε δύο ημέρες πριν τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού και οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ξεκίνησαν τος προσφορές με τα απεριόριστα δεδομένα που άρχισαν να δίνουν από πέρυσι μάλιστα. Έτσι, μετά την Cosmote και την WIND, τώρα σειρά έχει η Vodafone, όπου και αυτή δίνει απεριόριστα δεδομένα! Αλλά ας δούμε πως μπορείτε να τα πάρετε…

No coupons found.

Η Vodafone aυτό το καλοκαίρι μέτρα τα αστέρια…όχι τα data! Απόκτησε Απεριόριστα data για 15 ημέρες με 5,90€. Την ίδια στιγμή μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για 5 Yamaha Sea Scooters RDS300! Ισχύει έως 31/07/2022.

Διευκρινίσεις

 1. Η εγγραφή στην προσφορά θα μπορεί να πραγματοποιηθεί από 28 Ιουνίου έως και 31 Ιουλίου 2022.
 2. Η προσφορά ισχύει για διάστημα 15 ημερών από την επιτυχή ενεργοποίησή της.
 3. Η προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας (υπάρχοντες και νέους) Vodafone συμβολαίου και Καρτοπρογράμματος (ιδιώτες & επαγγελματίες).
 4. Η προσφορά ισχύει για roaming στην Ε.Ε με πολιτική ορθής χρήσης 4GB.
 5. Η προσφορά ισχύει για χρήση από το κινητό και δεν μοιράζεται με άλλες συσκευές μέσω της υπηρεσίας Internet4Sharing.
 6. Για τους συνδρομητές που έχουν ενεργό κάποιο από τα Vodafone Family RED προγράμματα η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί στο κύριο μέλος και μοιράζεται με τα υπόλοιπα μέλη του Vodafone Family RED προγράμματος.
 7. Η χρέωση του πακέτου για το συμβόλαιο θα αποτυπωθεί στον επόμενο λογαριασμό.
 8. Για το Καρτοπρόγραμμα η χρέωση του πακέτου γίνεται στον επόμενο λογαριασμό.
 9. Από τη στιγμή της επιτυχούς ενεργοποίησης και για όλη τη διάρκεια της προσφοράς, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα data της προσφοράς.
 10. Οι συνδρομητές θα λάβουν ενημερωτικό sms στη λήξη της προσφοράς.
 11. Σε περίπτωση αλλαγής προγράμματος από/προς Vodafone Family RED πρόγραμμα η προσφορά δεν θα διατηρηθεί.
 12. Για τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού με τις 5 Yamaha Sea Scooters RDS300 πατήστε εδώ.

Την προσφορά μπορείτε να την βρείτε στη σελίδα της Vodafone εδώ.

Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε με διάφορους τρόπους. Έτσι, μπορείτε είτε μέσω της εφαρμογής της Vodafone, το Vodafone App. Αν είστε κάτοχος προγράμματος συμβολαίου, μπορείτε στέλνοντας Κ στο 1339. Αν είστε συνδρομητής συμβολαίου με family προγραμμα χρήσης, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε στέλνοντας Ν στο 1339. Αν είστε συνδρομητής καρτοπρογράμματος, στέλνετε Ν στο 1252.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com