Η Wind τροποποιεί το F2G

Μοίρασε την γνώση...

Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει ότι η αυτόματη δωρεάν παροχή αερόχρονου που παρέχεται στα παρακάτω εμπορικά διαθέσιμα F2G πακέτα σύνδεσης για τις καρτοκινητές συνδέσεις που ενεργοποιούνται από την 20η Ιουνίου 2022 και εφεξής διαμορφώνεται ως κατωτέρω:

  • Κάθε πακέτο σύνδεσης που παρέχει 0,55€ δωρεάν αερόχρονο θα παρέχει πλέον 0,01€ αεροχρόνο.
  • Κάθε πακέτο σύνδεσης που παρέχει 0,56€ δωρεάν αερόχρονο θα παρέχει πλέον 0,02€ αεροχρόνο.

H WIND διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης, τερματισμού ή/και ανάκλησης όλων των παραπάνω εμπορικά διαθέσιμων παροχών οι οποίες χορηγούνται δωρεάν προς τους συνδρομητές όπως εκάστοτε ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία.


Για περισσότερες πληροφορίες και τιμοκαταλόγους, ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της WIND www.wind.grwww.wind.gr/gr/f2g/timokatalogos, ή την εξυπηρέτηση πελατών ή στο Δίκτυο Καταστημάτων WIND.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com