ΗΠΑ: Θέση κατά των αμβλώσεων παίρνει η Google

Μοίρασε την γνώση...

Χωρίς πολλά-πολλά, η Google πήρε θέση απέναντι στην κατάργηση του συνταγματικού δικαιώματος στην άμβλωση από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, εκφράζοντας την υποστήριξή της στις γυναίκες εργαζομένους της που αποφασίσουν να προχωρήσουν στην ενέργεια αυτή, ούσες κάτοικοι πολιτείας που τις απαγορεύει.

Σχετική νομοθεσία βρίσκεται σε ισχύ με ορισμένες τροποποιήσεις σε 22 πολιτείες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο αριθμός δεν πρόκειται να αυξηθεί -ιδίως στις πολιτείες που οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν τον έλεγχο. Σε email που εστάλη σε όλο το προσωπικό της εταιρείας που εργάζεται στις ΗΠΑ, η επικεφαλής του τμήματος ανθρωπίνου δυναμικού, Fiona Cicconi προχώρησε σε ενημέρωση σχετικά με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας αναφορικά με την υπόθεση Dobbs εναντίον Οργανισμού Υγείας Γυναικών του Τζάκσον (πόλη του Μισισίπι) η οποία και ανέτρεψε το αποτέλεσμα της υπόθεσης Roe εναντίον Wade με το οποίο είχε εξασφαλιστεί συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση. Παράλληλα ανέλυσε και τα πλάνα της εταιρείας για τις γυναίκες που θελήσουν να προχωρήσουν σε άμβλωση, όμως κατοικούν σε πολιτεία που δεν την επιτρέπει.


«Για την υποστήριξη των εργαζομένων στη Google και των εξαρτώμενων μελών των οικογενειών τους, η αμερικανική ασφάλεια υγείας και προνόμια καλύπτουν ιατρικές διαδικασίες σε διαφορετική πολιτεία, εφ’ όσον αυτές δεν προσφέρονται στο μέρος κατοικίας και εργασίας», έγραψε. «Οι εργαζόμενοι της Google μπορούν ακόμα να αιτηθούν αλλαγή τόπου εργασίας χωρίς την ανάγκη δικαιολογητικών, με τους επιβλέποντες τη διαδικασία να έχουν γνώση της κατάστασης», συνέχισε.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε email που είχε στείλει και πάλι η Cicconi τον περασμένο Αύγουστο, ανέφερε πως η Google είχε εγκρίνει περίπου το 85% των αιτήσεων εργαζομένων της να αλλάξουν τόπο εργασίας μετά το άνοιγμα των γραφείων της τον προηγούμενο Απρίλιο. Τον τελευταίο καιρό δίνει «μάχη» προκειμένου να διατηρήσει την ορθότητα των αποτελεσμάτων στις αναζητήσεις των χρηστών σχετικά με την άμβλωση.Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com