Mi Band 7 Global: Το φέραμε πρώτοι στην Ελλάδα από το Hekka, το δοκιμάσαμε και σας λέμε την γνώμη μας!

Μοίρασε την γνώση...

Πρόσφατα ξεκίνησα μία καινούργια συνεργασία, με το Hekka. ένα καινούργιο μαγαζί που δημιουργήθηκε πρόσφατα, αλλά με μεγάλες φιλοδοξίες. Το Hekka προσφέρθηκε να μου στείλει το νέο Mi Band 7, την διεθνή έκδοση που ΔΕΝ κυκλοφορεί ακόμα επίσημα αλλά θα κυκλοφορήσει σε 1-2 μήνες, την απλή, όχι την NFC, για να την δω, να την δοκιμάσω, να σας την κάνω ελληνική όπως κάνω τα τελευταία 6-7 χρόνια και να σας την παρουσιάσω. Το Mi Band 7 ήρθε ταχύτητα έχω να πω και από χθες το πρωί το είχα στα χέρια μου, ενώ εσείς από σήμερα το πρωί μπορείτε να το δείτε σε παρουσίαση στο YouTube κανάλι του iTechNews.gr. Όσοι λοιπόν έχετε γραφτεί στο κανάλι και έχετε μαρκάρει να σας έρχεται ειδοποίηση όταν ανεβάζω κάτι νέο, σας ήρθε ήδη η ειδοποίηση και σίγουρα το έχετε δει! Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τι είναι επιτέλους αυτό το Mi Band 7 και εάν αξίζει να το πάρετε. Υπόψιν, εγώ πάντως από χθες που μου ήρθε, δεν το έχω βγάλει από πάνω μου….

Η συσκευασία με την οποία μου ήρθε το νέο Mi Band 7, είχε αγγλικά και ρώσικα πάνω στο κουτί. Απ’ όσο ξέρω δεν έχω κυκλοφορήσει ακόμα η διεθνή έκδοση, για την συσκευασία, γιατί για το Mi Band, σας έχει δείξει και από πέρυσι, με την κινέζικη έκδοση του Mi Band 6, ότι γίνεται ελληνικό χωρίς προβλήματα! Βέβαια, μετά από μερικές ημέρες μου ήρθε πάλι από την Hekka και η κινέζικη έκδοση. Το κουτί λοιπόν είναι το κλασσικό μαύρο κουτί, με την εικόνα του νέου Mi Band στην πάνω μεριά και κάποιες πληροφορίες στο πίσω μέρος.


Ανοίγοντας το κουτί, μέσα θα βρείτε κλασσικά το νέο Mi Band 7, τον φορτιστή, που είναι ακριβώς ο ίδιος με του Mi Band 6 και ένα εγχειρίδιο….καμία αλλαγή, τίποτα νέο δηλαδή, εκτός από το Mi Band. Μάλιστα ο φορτιστής του κάνει μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο 7 χωρίς πρόβλημα και να το φορτίσετε, όπως θα δείτε και στο αναλυτικό βίντεο που σας έχω πιο κάτω. Παρόλο που τα δύο Mi Band διαφέρουν κάτι χιλιοστά στις διαστάσεις, εάν έχετε λουράκι από το 6 που σας αρέσουν, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και στο νέο σας Mi Band 7! Και αυτό σας το δείχνω στο βίντεο…. Ας δούμε όμως το Mi Band που μου ήρθε από το Hekka.

Αυτό που κάνει μπαμ στο μάτι με το που το παίρνεις στα χέρια σου, είναι ότι είναι πιο πλατύ απ’ ότι συνήθως. Και πράγματι ξέρουμε ότι οι διαστάσεις του νέου Mi Band 7 είναι λίγο μεγαλύτερες από αυτές του 6. Ας τις θυμηθούμε μάλιστα…


 Mi Band 7Mi Band 6
Διαστάσεις46.5 x 20.7 x 12.25mm47.4 × 18.6 × 12.7mm
Βάρος13.5 grams12.8 grams
Οθόνη1.62-inch AMOLED1.56-inch AMOLED
Αισθητήρας παλμώνΝαιΝαι
Παρακολούθηση ύπνουΝαιΝαι
SpO2 αισθητήρα κορεσμούΝαι συνεχήςΝαι
Sports Modes12030
Αδιάβροχο5 ATM5 ATM
Μπαταρία180mAh125mAh
Ζωή15 ημέρες (απλή χρήση)
9 ημέρες (βαριά χρήση)
14 ημέρες (όχι-NFC)
12 ημέρες (NFC)

Όπως βλέπετε το Mi Band 7 είναι κατά 2.1 χιλιοστά πιο πλατύ, πιο κοντό και πιο λεπτό, αλλά και πιο βαρύ. Όπως θα δείτε στο βίντεο και στις φωτό… φαίνεται το πλάτος. Στην αρχή, το Mi Band 7 έπρεπε να το βάλω να φορτίσει για να ενεργοποιηθεί, ενώ μου ήρθε με αγγλικό μενού και με το firmware 1.7.23.1. Εγώ για το Redmi Watch 2 που έχω και χρησιμοποιώ, έχω βάλει στο κινητό μου την εφαρμογή Xiaomi Wear ή όπως λέγεται τώρα Mi Fitness. Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι η μοναδική που λειτουργεί με το Redmi Watch 2. Είδα λοιπόν ότι στην προσθήκη νέων συσκευών, σου δίνει την δυνατότητα να προσθέσεις τα Mi Band 5, 6 και το νέο Mi Band 7. Οπότε σε αυτή την εφαρμογή το σύνδεσα που την είχα και την χρησιμοποιούσα. Συνδέοντας το Mi Band 7 με την εφαρμογή, αμέσως μου έβγαλε ότι έχει ενημέρωση firmware, όπου και φυσικά έκανα….

Όπως βλέπετε η ενημε΄ρωση μπήκε μια χαρά, χωρίς όμως να μας λέει τι ενημέρωσε! Έτσι πήρα λοιπόν το Mi Band 7 να δω εάν πέρασε κάτι νέοι που δεν υπήρχε πριν, και πράγματι υπήρχε! Υπόψιν το νέο firmware είναι το 1.9.68.1!

Νομίζω βλέποντας μόνο την φωτογραφία από πάνω, καταλαβαίνετε τι νέο μπήκε….τα ελληνικά! Ε Ν Τ Υ Π Ω Σ Ι Α Σ Τ Η Κ Α !!! Εκεί που σκεφτόμουν ότι το επόμενο βήμα μου θα ήταν να δω πως θα κάνω το μενού του Mi Band 7 ελληνικό, κάτι που σας το κάνω δωρεάν τα τελευταία 6-7 χρόνια, η Xiaomi με πρόλαβε! Και, όσο είδα τουλάχιστον, με σωστά ελληνικά! Μπράβο της, έχω να το πω! Βίντεο πως να το κάνετε και εσείς ελληνικό θα βρείτε στο τέλος του άρθρου και για τις δύο εκδόσεις και την διεθνή που σας δείχνω εδώ αλλά και την κινέζικη.

Βέβαια το Mi Band 7 δεν γύρισε στα ελληνικά από μόνο του, αλλά θέλει μια κάποια διαδικασία. Την αλλαγή της γλώσσας μπορείτε να την κάνετε είτε μέσα από την εφαρμογή Mi Fitness, βρίσκοντας την αντίστοιχη επιλογή, αλλάζοντας την γλώσσα και συγχρονίζοντας μετά το κινητό με το Mi Band 7 ή μέσα από το Mi Band 7 όπως σας δείχνω και στο βίντεο.

Μέσω της εφαρμογής Mi Fitness θα βρείτε αρκετά watchfaces να βάλετε, αν και σίγουρα με τον καιρό θα κυκλοφορήσουν ακόμα περισσότερα σε διάφορους ιστότοπους όπως το amazfitwatchfaces.com, όπου μόλις κυκλοφόρησες το πρώτο. Από δυνατότητες, αντοχή μπαταρίας, GPS δεν έχει για να το δω, αυτά τα κοιτάω από χθες που το παρέλαβα, Μέχρι στιγμής πάντως έχω μόνο καλά λόγια να πω. Ελαφρύ, καταλαβαίνεις άνετα την δόνηση στο χέρι σου, σίγουρα είναι μία καλή επιλογή. Εάν μάλιστα το δείτε δίπλα με το 6, φαίνονται και οι διαφορές και το γιατί το λέω…

Δείτε τώρα και το αναλυτικό, πρώτο βίντεο που σας έχω. Ελπίζω να σας αρέσει και να πατήσετε Like και Share αλλά και να γραφτείτε στο κανάλι του iTechNews.gr, δεν σας κοστίζει τίποτα και θα ενημερωθείτε για ότι νέο.

Πως θα το κάνετε να μιλάει ελληνικά, θα το δείτε στο βίντεο παρακάτω.

Το Xiaomi Mi Band 7 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην ελληνική αγορά. Μπορείτε όμως να το πάρετε από το Hekka.com όπου μου ήρθε και εμένα, στα €47.47 με το κουπόνι HEKKA29-10 που ισχύει μέχρι τέλος του μήνα


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com