Μια κόντρα προς.. υπεράσπιση της ηλεκτροκίνησης

Μοίρασε την γνώση...

Tesla Model S Plaid, εναντίον Ferrari F8 Tributo και Audi R8 V10. Κι όμως τους ρίχνει. Στην ευθεία

banner

Τι θα συμβεί σε μια κόντρα μεταξύ Tesla Model S Plaid παραγωγής, Ferrari F8 Tributo και ένα Audi R8 V10;
Στον κόσμο της ταχύτητας, οι κόντρες είναι συχνό φαινόμενο. Το αποτέλεσμα μιας κόντρας, δεν αποτελεί παράσημο που θα μεταφερθεί στο βιογραφικό ενός μοντέλου, αλλά σίγουρα αποτελεί αντικείμενο συζήτησης επιπέδου καφενείου, σε μια παρέα που απαρτίζεται από petrolheads. Επίσης, είναι σαφές πως δεν αποτελεί αποδεικτικό της αξίας ενός μοντέλου ή του οδηγού του, παρά μόνο το μέσο για να πικάρεις τον απέναντί σου εφόσον ανήκεις στην πλευρά του νικητή.

Αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις, ας μπούμε στο ψητό. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν πολύ γκάζι. Όλοι το ξέρουν αυτό. Μοιραία αντιλαμβάνεσαι πως ένα Tesla Model S Plaid με 1.020 “ηλεκτρικούς” ίππους, θα είναι ένα ακραία γρήγορο αυτοκίνητο στην ευθεία. Τόσο, που ο οδηγός του δέχεται την πρόκληση να σταθεί δίπλα σε δύο εμβληματικά μοντέλα, που σε αντίθεση με αυτό, διαθέτουν κινητήρες εσωτερικής καύσης. Πρόκειται για μια Ferrari F8 Tributo με 710 ίππους και κίνηση στους πίσω τροχούς και ένα Audi R8 V10 με διπλό τούρμπο και τετρακίνηση.

Google news

Με την εργοστασιακή τιμή επιτάχυνσης 0-100 km/h για την Ferrari να είναι μόλις 2,9 sec, είναι σαφές πως ελάχιστα αυτοκίνητα παραγωγής θα μπορούσαν να σταθούν απέναντί της. Απ’ ότι φαίνεται όμως στο σχετικό βίντεο, το Tesla Plaid όχι απλώς στέκεται, αλλά της ρίχνει κιόλας. Το R8 V10 δεν είχε καλύτερη τύχη. Μάλιστα, ο οδηγός του Tesla, επιτρέπει και στους δύο αντιπάλους του να ξεκινήσουν να κινούνται πριν ο ίδιος πατήσει τέρμα γκάζι.

Goboo [CPS] Many GEOs Atlas VPN

Στις λεπτομέρειες της κόντρας που πραγματοποιήθηκε σε ένα drag strip (μία ευθεία λωρίδα δρόμου που χρησιμοποιείται για αγώνες dragster), το επίπεδο μπαταρίας του Tesla ήταν 93% και είχε ενεργοποιημένο το launch control. Τη συγκεκριμένη μέρα, το Tesla Plaid έγραψε τον ταχύτερο χρόνο στο 1/4 μιλίου με 9,29 sec και ταχύτητα εξόδου 235 km/h.

Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα στιγμή της ημέρας, ήταν όταν το Tesla Plaid παραγωγής, βρέθηκε πλάι σε ένα Model S Plaid, χωρίς καθίσματα και με roll bar στη θέση τους, το οποίο είχε τροποποιηθεί για να τρέξει στο Pikes Peak. Παρά τα χαμηλότερο βάρος από το μοντέλο παραγωγής, το αγωνιστικό Tesla ήταν πιο αργό, γεγονός που αποδόθηκε στα πολύ φαρδύτερα ελαστικά. Ο χρόνος εξόδου του στο 1/4 μιλίου, ήταν 9,71sec.Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram