Μπορώ Κάτι τέτοιο Να Το Πάρω Τελείως ΔΩΡΕΑΝ?!?! #FIYPO #GIVEAWAY

Μοίρασε την γνώση...

Θα μπορέσω να κάνω την δουλειά μου καλά με ένα πάρα πολύ οικονομικό Smart Watch;
Είναι σωστό να ξεκινήσω από κάτι τόσο οικονομικό και μετά να πάω σε κάτι καλύτερο;
Μπορώ Κάτι τέτοιο Να Το Πάρω Τελείως ΔΩΡΕΑΝ;
Ναι μπορείς γιατί θα γίνουν και τα δύο FIYPO FY16 GIVEAWAY…
Αυτά και άλλα πολλά θα κάνουμε και θα απαντήσουμε σήμερα σε αυτό το βίντεο και επειδή πάλι πλάτειασα στο βίντεο… αλλά νομίζω πως αξίζει να το δεις… δεν θα σε ζαλίσω εδώ με “άχρηστες” επαναλήψεις και θα σας έχω μόνο αυτά που πραγματικά θα χρειαστείτε…

Ξεκινάω από το που και πως μπορείτε να τσεκάρετε το FIYPO FY16
FIYPO 2021 New Smart Watch Men Full Touch Screen Sport Fitness Watch One-Key Connection Bluetooth For Android IOS Smartwatch σε τιμή;;; 21€ κομπλέ με τα μεταφορικά από το FIYPO Official Store στο Aliexpress
Link: https://bit.ly/3GGzBBc

Διαφήμιση

και το FIYPO Official Store εδώ: https://bit.ly/3x2gpts

Google news

Πάμε τώρα στα του Giveaway και να δούμε γραπτώς τις αναλυτικές πληροφορίες.
2 τεμάχια θα πάνε σε 2 από εσάς
Ημερομηνία λήξης συμμετοχών 22/06/2022 00:00 (η κλήρωση θα γίνει μεταξύ 23-24/06-2022)

Banggood WW ChicMe WW

Καλή επιτυχία σε όλους λοιπόν.
Ας δούμε μαζί το βίντεο.

Όροι συμμετοχής στο GIVEAWAY
α) Εγγραφή στο κανάλι
β) Σχόλιο: #FIYPO GIVEAWAY (κάνε το copy-paste)
γ) Share του Video του Giveaway στο FB ή στο Insta σου. (Αν δεν έχεις τίποτα απ΄ αυτά αποδεδειγμένη κοινοποίηση στις επαφές σου)
(Αποκλείονται οι διπλές συμμετοχές μέσω φίλτρου κατά την κλήρωση ΠΡΟΣΟΧΗ)Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram