Οι τρεις κανόνες του.. Netflix

Μοίρασε την γνώση...

Τέλος οι παρατυπίες που έκαναν μέχρι τώρα οι συνδρομητές του Netflix με την «ανοχή» της εταιρείας.

Μετά την απώλεια χιλιάδων λογαριασμών, και αντίστοιχα εκατομμύριων εσόδων, η πλατφόρμα αποφάσισε να γίνει πιο αυστηρή.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της Sun, υπάρχουν τρεις κανόνες του Netflix, τους οποίους αν κάποιος τους παραβιάσει, δεν αποκλείεται να δει την εταιρία να του επιβάλει κάποιες κυρώσεις, είτε απλές, είτε πολύ πιο αυστηρές.

Οι τρεις κανόνες του Netflix που μπορεί να σε οδηγήσουν ακόμα και στην… έξοδο

VPN

Για όσους δεν γνωρίζουν, το συγκεκριμένο εργαλείο αλλάζει την χώρα στην οποία βρίσκεται ο χρήστης. Αν κάποιος το βάλει από την Ελλάδα, μπορεί για παράδειγμα να δείχνει στην εταιρία ότι βρίσκεται στην Αγγλία. Κάτι που σημαίνει πως θα έχει πρόσβαση σε διαφορετικό περιεχόμενο. Αυτό απαγορεύεται λόγω δικαιωμάτων από το Netflix και αν κάποιος το χρησιμοποιήσει, είναι πιθανό να δει ένα pop up στην οθόνη που να του λέει πως θα πρέπει να το απενεργοποιήσει.

Μοίρασμα κωδικών

Για πολλά χρόνια, το Netflix έκανε τα… στραβά μάτια σε αυτή την τακτική, του να μοιράζονται δηλαδή φίλοι ή συγγενείς την συνδρομή ενός πακέτου, για να παρακολουθούν από διαφορετικά σπίτια.

Πλέον όμως στο συγκεκριμένο κομμάτι έχει αποφασιστεί να αυξηθεί η αυστηρότητα, όχι όμως με μπλοκάρισμα του λογαριασμού, αλλά με αύξηση του κόστους για τον δεύτερο λογαριασμό που θα υπάρχει. Όπως γίνεται ήδη δηλαδή σε χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Αντιγραφή περιεχομένου

Εκεί όμως που τα πράγματα αρχίσουν και γίνονται πιο σοβαρά, είναι αν βρεθεί κάποιος να αντιγράφει και να διαμοιράζει το περιεχόμενο του Netflix. Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι αρκετά σοβαρό, καθώς αν αποφασίσει η εταιρία να ασχοληθεί σοβαρά και να κινηθεί νομικά, μπορεί να απαιτήσεις αρκετά χρήματα ως ζημιά.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com