Προσλήψεις στα Lidl: Ημιαπασχόληση με μισθό πάνω από από 935 ευρώ

Μοίρασε την γνώση...

H LIDL Hellas ζητά 10 βοηθούς διευθυντών- Θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα

banner

Η αλυσίδα καταστημάτων Lidl αναζητά νέους συνεργάτες για την κάλυψη του πόστου, του βοηθού διευθυντή/τριας σε 10 καταστήματα της αλυσίδας, στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Συγκεκριμένα οι θέσεις αφορούν τα καταστήματα της Μεσσηνίας, του Μεσολογγίου, του Ηράκλειου Κρήτης, των Μελισσίων και του Ταύρου Αττικής, αλλά και στην Χαλκίδα, το Μενίδι, την Πάτρα, τα Χανιά και την Άρτα.

Google news

Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας

Hekka Banggood WW
  1. Βοηθός Διευθυντή-τριας Καταστήματος (μερική απασχόληση) στη Μεσσήνη Μεσσηνίας
  2. Βοηθός Διευθυντή-τριας Καταστήματος (μερική απασχόληση) στο Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας
  3. Βοηθός Διευθυντή-τριας Καταστήματος (μερική απασχόληση) στο Ηράκλειο Κρήτης
  4. Βοηθός Διευθυντή-τριας Καταστήματος (μερική απασχόληση) στα Μελίσσια Αττικής
  5. Βοηθός Διευθυντή-τριας Καταστήματος (μερική απασχόληση) στον Ταύρο Αττικής
  6. Βοηθός Διευθυντή-τριας Καταστήματος (μερική απασχόληση) στη Χαλκίδα
  7. Βοηθός Διευθυντή-τριας Καταστήματος (μερική απασχόληση) στο Μενίδι
  8. Βοηθός Διευθυντή-τριας Καταστήματος (μερική απασχόληση) στο Ρίο Πατρών
  9. Βοηθός Διευθυντή-τριας Καταστήματος (μερική απασχόληση) στα Χανιά
  10. Βοηθός Διευθυντή-τριας Καταστήματος (4ωρη απασχόληση) στην Άρτα

Δείτε πώς θα κάνετε αίτηση ΕΔΩ


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram