Συνδρομητική τηλεόραση: “Κοινό μέτωπο” Cosmote, Vodafone και Nova-Wind για το τέλος 10%

Μοίρασε την γνώση...

Σε αρκετά “διαφωνούν”, σε κάποια “συνασπίζονται”. “Κοινό μέτωπο” συστήνουν COSMOTE, VODAFONE και NOVA – WIND για το τέλος 10% στη συνδρομητική τηλεόραση.

Οι 3 εταιρείες εκτιμάται ότι θα υποβάλουν στα συναρμόδια υπουργεία αίτημα, είτε για νέα αναστολή του τέλους 10% στη συνδρομητική τηλεόραση, είτε εφαρμογή του προς όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Η επιβολή τέλους στη συνδρομητική τηλεόραση υπέρ του ελληνικού δημοσίου θεσμοθετήθηκε το 2016, με την ονομασία “τέλος στη συνδρομητική τηλεόραση”.

Αυτό βαρύνει τους συνδρομητές συνδρομητικής τηλεόρασης στο 10% επί του συνολικού μηνιαίου λογαριασμού κάθε συνδρομής, συμπεριλαμβανομένου και του πάγιου τέλους που εισπράττεται υπέρ της επιχείρησης προ του φόρου προστιθέμενης αξίας.

"Κοινό μέτωπο" Cosmote, Vodafone και Nova-Wind για το τέλος 10% στη συνδρομητική τηλεόραση

Το τέλος αυτό ανεστάλη με τον νόμο 4728/2020 για την περίοδο από 1ης Οκτωβρίου 2020 έως 30 Σεπτεμβρίου 2021 και στη συνέχεια, έως τις 30 Ιουνίου 2022.

Σκοπός της αναστολής επιβολής του τέλους ήταν η μείωση της συνολικής επιβάρυνσης των λογαριασμών των τελικών καταναλωτών, στο πλαίσιο της παροχής συνδρομητικών υπηρεσιών την περίοδο της πανδημίας.

Τώρα, η ελληνική κυβέρνηση καλείται να λάβει μια σημαντική απόφαση: Είτε την κατάργηση της αναστολής, όπερ και σημαίνει άνοδο των λογαριασμών συνδρομητικής τηλεόρασης κατά 10%, είτε νέα παράταση της αναστολής του.

Τυχόν κατάργηση της αναστολής επιβολής του τέλους μπορεί για τον καταναλωτή να αποτελέσει μια “δυσάρεστη” εξέλιξη, ωστόσο για τα δημόσια ταμεία μία “ευχάριστη”.

Αυτό, διότι COSMOTE, VODAFONE και WIND – NOVA εκτιμάται ότι διαθέτουν περισσότερους από 1,1 εκατ. συνδρομητές.

Από την άλλη πλευρά, εφόσον καταργηθεί η αναστολή εφαρμογής του τέλους, τότε οι τηλεπικοινωνιακές εταιρείες COSMOTE, VODAFONE και NOVA – WIND αναμένεται να “πιέσουν” έντονα την κυβέρνηση για την επιβολή του προς όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες (NETFLIX, Amazon Prime, Apple TV, Disney+, κ.α.).

Είναι ενδεικτικό ότι, μόνο το NETFLIX, υπολογίζεται ότι κατέχει 500.000 συνδρομητές στην Ελλάδα.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com