Τέλος σε Duo και Meet! Η Google φέρνει μια νέα πλατφόρμα βιντεοκλήσεων

Μοίρασε την γνώση...

Η Google πρόκειται να απλοποιήσει τις υπηρεσίες επικοινωνίας της, σε μια κίνηση που πολλοί είχαν προβλέψει από την πρώτη στιγμή.

Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι σχεδιάζει να συγχωνεύσει το Duo και το Meet, τις δύο διαφορετικές εφαρμογές βιντεοκλήσεων, σε μια ενιαία πλατφόρμα. Ξεκινώντας μέσα στις επόμενες εβδομάδες, η Google θα αρχίσει να προσθέτει λειτουργίες του Meet στο Duo. Μόλις συμβεί αυτό, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τo Duo με λειτουργίες πέρα από αυτές που το προόριζε η Google, με την εφαρμογή να είχε σχεδιαστεί μέχρι σήμερα κυρίως για προσωπικές βιντεοκλήσεις και τον προγραμματισμό συναντήσεων. Άλλα χαρακτηριστικά που θα ενσωματωθούν στο Duo περιλαμβάνουν υποστήριξη για virtual backgrounds, ζωντανή κοινή χρήση περιεχομένου και συνομιλία μέσω κειμένου.

Παράλληλα, η Google υπόσχεται ότι τα χαρακτηριστικά που γνωρίζουν και αγαπούν οι χρήστες του Duo, όπως η δυνατότητα εφαρμογής φίλτρων και εφέ στις κλήσεις σας, θα παραμείνουν κανονικά στην εφαρμογή. Επιπλέον, το ιστορικό κλήσεων, οι επαφές και τα μηνύματά σας δεν θα εξαφανιστούν από την εφαρμογή. Όλα αυτά είναι μέρος της δέσμευσης της Google να ενοποιήσει “προσεκτικά” τις δύο πλατφόρμες και να διασφαλίσει ότι αυτή θα υποστηρίζει όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες.

spacer.png

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, η Google θα μετονομάσει τις εκδόσεις των δύο εφαρμογών για smartphones, με το Duo να γίνεται Meet και το σημερινό Meet να γίνεται Meet Original. Η εταιρεία δήλωσε στο The Verge ότι σκοπεύει να καταργήσει το τελευταίο στο μέλλον. Αν όλα αυτά ακούγονται συγκεχυμένα, υπάρχει ένας καλός λόγος για την προσέγγιση της Google. Η εταιρεία δήλωσε ότι ενσωμάτωσε αρκετές λειτουργίες στην έκδοση του Duo για smartphones κάνοντάς το πολύπλοκο, όμως δεν θέλει να χάσει όλη αυτή τη δουλειά που έχει κάνει.

«Τα τελευταία χρόνια, το Duo και το Meet συνέχισαν να αναπτύσσονται με τις εξελισσόμενες ανάγκες των βιντεοκλήσεων και των συναντήσεων όμως τώρα οι εμπειρίες θα είναι καλύτερες μαζί ως Google Meet», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο Engadget. Φυσικά, το δύσκολο κομμάτι για τη Google θα είναι να βρει έναν τρόπο να ενσωματώσει τις δύο εφαρμογές χωρίς να κάνει τη νέα εφαρμογή αρκετά πολύπλοκη. Πολλοί άνθρωποι αγαπούν το Duo για την απλότητά του και μια ξαφνική προσθήκη νέων χαρακτηριστικών και πρόσθετης πολυπλοκότητας μπορεί να τους κάνει να εγκαταλείψουν την εφαρμογή.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com