Θέλεις απεριόριστα δεδομένα για ένα μήνα!? Η Cosmote έρχεται και στα δίνει μ’ ένα μικρό αλλά…

Μοίρασε την γνώση...

Καλοκαίρι, όλοι σίγουρα, ελπίζω να προγραμματίζετε που θα πάτε διακοπές, οπότε χρειάζεστε δεδομένα, πολλά δεδομένα! Και η Cosmote το ξέρει πολύ οπότε ενεργοποίησε μία super προσφορά για ένα μήνα!

Έτσι μπορείτε να έχετε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ για ένα ολόκληρο μήνα, αλλά μ’ ένα μικρό αλλά….με 9.90€! Την προσφορά αυτή την είχε βγάλει και πέρυσι θυμάμαι και την είχα εκμεταλλευτεί στο έπακρο! Το ίδιο φυσικά σκοπεύω να κάνω και φέτος. Ας δούμε όμως πως μπορείτε να πάρετε την προσφορά και για ποιους ισχύει.

Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί από 06/06/2022 μέχρι και 31/08/2022 και ισχύει για 30 ημέρες από την ενεργοποίησή της.

Η προσφορά είναι εκ νέου διαθέσιμη για ενεργοποίηση, μετά την λήξη της.

Πρώτα καταναλώνονται τα GB της προσφοράς, μετά τα GB των πακέτων GIGA και τέλος τα δωρεάν ενσωματωμένα MB του προγράμματος,

Τα GB του πακέτου μπορούν να καταναλωθούν στην Ε.Ε. και επιπλέον Νορβηγία, Ισλανδία, Λιχτενστάιν με όριο 5,5GB και δεν μοιράζονται σε επιπλέον συσκευές ( Data Sharing ).

Τα GB της προσφοράς δεν μοιράζονται μεταξύ των μελών προγράμματος COSMOTE Mobile Farmily.

Το κάθε μέλος έχει την δυνατότητα να ενεργοποιεί και να καταναλώνει την προσφορά από την γραμμή του μόνο,

Η προσφορά διατίθεται αποκλειστικά για ατομική χρήση. Σε περίπτωση που παρατηρηθεί κακόβουλη χρήση της προσφοράς ή χρήση με τέτοιο τρόπο ώστε να επηρεάζει την εμπειρία του δικτύου, η COSMOTE διατηρεί το δικαίωμα μείωσης της ταχύτητας λήψης και μεταφόρτωσης ή ακόμα και διακοπής της προσφοράς για τη συγκεκριμένη σύνδεση .

Που θα την βρείτε την προσφορά για να την ενεργοποιήσετε!? Μα φυσικά στην εφαρμογή της Cosmote, εκεί όπου την είδα και εγώ!

Καλά σερφαρίσματα!


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com