Το δεύτερο Galaxy Watch4 One UI 4.5 beta της Samsung αρχίζει να κυκλοφορεί με πολλές διορθώσεις σφαλμάτων

Μοίρασε την γνώση...

Μετά από μια ανακοίνωση στα τέλη Μαΐου, η Samsung άνοιξε επίσημα ένα πρόγραμμα One UI Watch beta για το Galaxy Watch4. Το πρόγραμμα είδε τους συμμετέχοντες να λαμβάνουν τις πρώτες γνώσεις σε πολλά νέα αιχμής. Μια δεύτερη beta είναι πλέον ζωντανή για τους κατάλληλους κατόχους του Watch4, φέρνοντας μια σειρά από διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης.

Η δεύτερη έκδοση προεπισκόπησης του One UI 4.5 άρχισε να διατίθεται στους συμμετέχοντες, σύμφωνα με μια πρόσφατη ανάρτηση στα φόρουμ της κοινότητας της Samsung. Αναμένεται να λύσει ορισμένα από τα ζητήματα που προέκυψαν από την πρώτη ενημέρωση beta. Υπάρχουν βελτιώσεις στην απόδοση της εφαρμογής και στη σταθερότητα του GPS, μειώσεις στην κατανάλωση ενέργειας και διορθώσεις για προβλήματα με την εφαρμογή Υγεία, συναγερμούς υπενθυμίσεων και την οθόνη καιρού. Μπορείτε να δείτε το πλήρες αρχείο καταγραφής αλλαγών παρακάτω.


  • Improving app running performance
  • Enhancement of GPS stability
  • Stabilizing health functions, and improving running and swimming performance
  • Fixed issues that are slow or terminated in Health app
  • Stabilizing power consumption
  • Fixed that My Photo+, My Style background photo, and AR emoji character are not restored when the data is restored
  • Fixed that the call receiving screen is not displayed when Watch music is playing during Watch and Buzz connection
  • Fixed issue that the reminder alarm remains after snooze
  • Fixed issue that is cut off on the weather screen when the font size is enlarged
  • Other improvements are applied

Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη για χρήστες Galaxy Watch4 και Watch4 Classic στη Νότια Κορέα και τις ΗΠΑ, με την προϋπόθεση ότι έχετε ήδη εγγραφεί στο πρόγραμμα beta. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να λάβετε μια ειδοποίηση OTA για να την εγκαταστήσετε στη συσκευή σας σύντομα. Μπορείτε επίσης να το ελέγξετε μεταβαίνοντας στο Galaxy Wearable > Galaxy Watch4 > Ρυθμίσεις Watch4 > Ενημέρωση λογισμικού ρολογιού > Λήψη και εγκατάσταση.

Δυστυχώς, εάν δεν έχετε εγγραφεί προηγουμένως στο πρόγραμμα, δεν υπάρχει τρόπος πρόσβασης σε αυτό αυτήν τη στιγμή, καθώς η εταιρεία έχει θέσει σε αναστολή τις εγγραφές beta. Εν τω μεταξύ, δεν υπάρχει ακόμα τρόπος να κάνετε υποβάθμιση στην τελευταία σταθερή έκδοση εάν αποφασίσετε να αποχωρήσετε από το πρόγραμμα στη μέση. Η Samsung κυκλοφόρησε επίσης μια ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής Watch4 Manager, επιτρέποντάς σας να εγκαταστήσετε τη νέα έκδοση beta από το τηλέφωνό σας εύκολα.Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com