Το τηλέφωνο Nothing εμφανίστηκε με φανταχτερό LED σύστημα! Μάλλον δεν θα το δούνε στις ΗΠΑ.

Μοίρασε την γνώση...

Αυτές τις μέρες, δεν είναι συχνό φαινόμενο να βλέπετε μια νέα μάρκα να εισέρχεται στη βιομηχανία των smartphone. Πολλά από αυτά οφείλονται στον τεράστιο όγκο ανταγωνισμού αλλά και στη δυσκολία διαφοροποίησης ενός τηλεφώνου από τους ανταγωνιστές.

Αλλά το Nothing δεν πτοείται από την πρόκληση. Το πρώτο της τηλέφωνο — το Nothing Phone (1) — κυκλοφορεί στις 12 Ιουλίου και σήμερα η συσκευή έχει παρουσιαστεί από κάθε γωνία για πρώτη φορά.

Διαφήμιση

Το Nothing Phone (1) είναι εξοπλισμένο με 900 LED

Σε ένα πρακτικό βίντεο που δημοσιεύτηκε από τον YouTuber Marques Brownlee νωρίτερα σήμερα, έχουμε μια ματιά στην πρόσοψη του Nothing Phone (1). Σε αντίθεση με το διαφανές πίσω μέρος, που είναι αρκετά γενικό, με τρύπα στην αριστερή γωνία και λεπτά, ομοιόμορφα πλαίσια.

Google news

Παρέχεται επίσης μια πιο προσεκτική ματιά στο πίσω μέρος του τηλεφώνου (1), με τον Brownlee να αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η συσκευή χρησιμοποιεί μια σειρά από 900 φώτα LED που απλώνονται σε ολόκληρο τον πίνακα για να ενημερώσει τον χρήστη. Το σύστημα LED ονομάζεται «Διασύνδεση Glyph». Ανάβει και πάλλεται για ειδοποιήσεις και θα ανάβει κατά την ασύρματη φόρτιση.

Goboo [CPS] Many GEOs Atlas VPN

Υπάρχει επίσης μια σειρά που ανάβει την κάτω λωρίδα των LED κατά τη φόρτιση για να παρέχει μια γρήγορη προεπισκόπηση του επιπέδου της μπαταρίας. Και φυσικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την κάμερα. Όταν το κανονικό φλας δεν είναι αρκετά καλό, ολόκληρο το Glyph Interface μπορεί να ενεργοποιηθεί για να φωτίσει όμορφα το θέμα πριν τραβήξετε τη λήψη σας.

Τέλος, το σύστημα LED συνδέεται με ήχους κλήσης. Διαφορετικά μοτίβα φωτός, που σημαίνει ότι θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε έναν συγκεκριμένο ήχο κλήσης για μια συγκεκριμένη επαφή και να μπορείτε να διακρίνετε τον καλούντα με βάση το μοτίβο LED ακόμα και όταν είναι σίγαση.Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram