Άνοιξαν θέσεις εργασίας για οδηγούς με μισθό 3.500 ευρώ

Μοίρασε την γνώση...

Μισθούς που παραπέμπουν σε στελέχη πολυεθνικών εταιρειών δίνουν οι Ιταλοί σε οδηγούς βαρέων οχημάτων, προσφέροντάς τους μάλιστα και ελκυστικά μπόνους.

Με τις διαδικτυακές αγορές να γνωρίζουν ολοένα και μεγαλύτερη άνθιση, οι εμπορευματικές μεταφορές αποτελούν έναν από τους κλάδους όπου η ζήτηση για εργαζομένους αυξάνεται με εκθετικούς ρυθμούς.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν είναι λίγες οι εταιρείες που ζητούν επαγγελματίες οδηγούς, προσφέροντάς τους, μάλιστα, ιδιαίτερα ικανοποιητικούς μισθούς, ώστε να καλυφθούν το συντομότερο δυνατόν οι κενές θέσεις εργασίες.

Μία από τις μεταφορικές εταιρείες που «καίγονται» για οδηγούς είναι η ιταλική εταιρεία Germani με έδρα την περιοχή San Zeno Naviglio της πόλης Μπρέσια, που δραστηριοποιείται στην μεταφορά χημικών ουσιών. Η Germani αναζητά… απεγνωσμένα οδηγούς βαρεών οχημάτων, προσφέροντας τους από 2.800 έως 3.500 ευρώ τον μήνα. Οι συμβάσεις, φυσικά, περιλαμβάνουν 14 μισθούς, μαζί με τα δώρα.

Πρόκειται για ιδιαίτερα μεγάλους μισθούς, ειδικά σε σύγκριση με τη χώρα μας, όπου οι οδηγοί φορτηγών και βαρέων οχημάτων αμείβονται με 650 έως και 1.500 ευρώ ανά μήνα.

προσλήψεις οδηγών

Επιπροσθέτως, όσοι προσληφθούν από την εταιρεία το διάστημα 1-31 Ιουλίου θα λάβουν μπόνους 5.000 ευρώ, ενώ όσοι διαθέτουν πιστοποίηση ADR, η οποία αφορά την μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων, θα λάβουν επιπλέον 1.000 ευρώ, άρα 6.000 ευρώ.

Στις αγγελίες που φιλοξενούνται σε πολλές ιταλικές εφημερίδες αναφέρεται ότι η Germani προσλαμβάνει 50 οδηγούς ώστε να ενσωματωθούν άμεσα στο εργατικό δυναμικό της και να οδηγούν αρθρωτά φορτηγά με σύγχρονο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας τελευταίας γενιάς.

Η ελκυστική προσφορά εργασίας για τους 50 οδηγούς φορτηγών από την ιταλική Germani καταδεικνύει το μεγάλο έλλειμμα οδηγών βαρέων οχημάτων η οποία έχει ανακύψει μετά την άνοδο των ηλεκτρονικών αγορών, των πωλήσεων στον τομέα των τροφίμων, αλλά και εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο, αδυνατώντας να υποστηρίζει τη μεταφορά εμπορευμάτων.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com