Έρχεται τo BMW iDrive 8 στο Android Automotive OS

Μοίρασε την γνώση...

Από τον Μάρτιο του 2023, το BMW Group θα επεκτείνει το BMW Operating System 8 και θα ενσωματώσει το Android Automotive OS σε ορισμένες σειρές μοντέλων της, για πρώτη φορά ως δεύτερη τεχνολογική προσέγγιση παράλληλα με την τρέχουσα παραλλαγή που βασίζεται στο Linux.

banner

Η ανακοίνωση έγινε από τον Stephan Durach, Senior Vice-President Connected Company and Development Technical Operations στο BMW Group, στο Automobil-Elektronik Congress στο Ludwigsburg.

Διαφήμιση

Όπως είπε:

Google news

Ενσωματώνουμε τις καλύτερες πτυχές όλων των κόσμων, αυτές θα μπορούσαν να είναι οι δικές μας εσωτερικές εξελίξεις, ανοιχτού κώδικα ή εμπορικά προϊόντα λογισμικού, ανάλογα με το πώς φαίνεται η συγκεκριμένη λύση. Διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας απολαμβάνουν πάντα μια μοναδική, προσαρμοσμένη ψηφιακή εμπειρία στο όχημά τους.

banner Geekmaxi Many GEOs

Οι διαφορετικές πλατφόρμες λογισμικού επιτρέπουν την εξατομικευμένη διαμόρφωση του συστήματος infotainment. Το διευρυμένο λειτουργικό σύστημα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικές σειρές οχημάτων, με τους πελάτες να επωφελούνται από προσαρμοσμένες, ατομικές και διευρυμένες ψηφιακές δυνατότητες και επιλογές.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram