Γέμισε καινούργια αυτοκίνητα το λιμάνι του Πειραιά!

Μοίρασε την γνώση...

Αυτοκίνητα δεν υπάρχουν αλλά στο λιμάνι του Πειραιά γίνεται το αδιαχώρητο. Αποκλειστικές εικόνες του Newsauto.

Η αγορά των αυτοκινήτων προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της εξαιτίας της παγκόσμιας κατάστασης που έχει δημιουργηθεί. Μετά την πανδημία, ο πόλεμος στην Ουκρανία δημιούργησε προβλήματα στην αλυσίδα τροφοδοσίας των εταιρειών με αποτέλεσμα να υπάρξει παύση στις παραγωγές, ενώ την ίδια ώρα η ζήτηση είναι αυξημένη.


Αυτή τη στιγμή έχει δημιουργηθεί μία ιδιαίτερη κατάσταση που αφορά την διαθεσιμότητα και την ζήτηση ενώ οι τιμές συνεχώς αυξάνουν και κανείς δε γνωρίζει πού θα σταματήσουν.

Την ίδια ώρα ο χρόνος παράδοσης των καινούριων αυτοκινήτων έχει μεγαλώσει σημαντικά και υπάρχουν πλέον περιπτώσεις που ο πελάτης πρέπει να περιμένει για διάστημα μεγαλύτερο του έτους (!) για να παραλάβει στα χέρια του το όχημα που έχει παραγγείλει και έχει πληρώσει.


Τιτάνιες προσπάθειες για την εύρεση οχημάτων

Στην Ελλάδα οι εισαγωγικές εταιρείες κάνουν τιτάνια προσπάθεια να έχουν οχήματα, καθώς οι παραγγελίες είναι πολλές και θέλουν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Παρ’ όλα αυτά ο χρόνος αναμονής είναι μεγάλος και όπως φαίνεται θα αργήσουμε να επιστρέψουμε σε ρυθμούς προ-covid εποχής.

Με τα χίλια προβλήματα που υπάρχουν στον κλάδο, το εμπόριο συνεχίζεται κανονικά. Τρανή απόδειξη και όπως μπορείτε να δείτε από τις αποκλειστικές εικόνες του Newsauto, το λιμάνι του Πειραιά και το σημείο που βρίσκονται τα καινούρια οχήματα όταν έρχονται από το εξωτερικό.

Ελλάδα και εξωτερικό…

Χιλιάδες νέα αυτοκίνητα στοιβαγμένα σε ντάνες περιμένουν να φορτωθούν και να μεταφερθούν στον τελικό τους προορισμό. Είτε αυτός είναι στην Ελλάδα είτε σε κάποια άλλη χώρα ανά τον κόσμο καθώς η χώρα μας είναι ενδιάμεσος σταθμός μεταφόρτωσης οχημάτων.

Οι εικόνες μπορεί να μας κάνουν να σκεφτόμαστε διαφορετικά αλλά το αποτέλεσμα με το χρόνο παράδοσης παραμένει ίδιο.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com