Jumbo: Τα ευρήματα της.. εφορίας

Μοίρασε την γνώση...

Πώς τα φέρνει η ζωή… Αυτή τη φορά, στην Ιντρακάτ, οι παλαιοί μέτοχοι πούλησαν σχεδόν ταυτόχρονα και οι νέοι διαφορετικοί μέτοχοι αγόρασαν ταυτόχρονα χωρίς να ξέρει ο ένας τον άλλο και αποφάσισαν και να βάλουν τον Εξάρχου στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην επόμενη Γενική Συνέλευση. Πρόκειται απλώς για συμπτώσεις. Αλλά όλα είναι κατανοητά. Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται… Στην Ελλάκτωρ άλλωστε υπήρχε μετοχικός πόλεμος. Εδώ υπήρξε μετοχικός έρωτας…

banner

Μιας και μιλάμε για τους Μπάκο-Καϋμενάκη η εξαγορά του Action 24 είναι deal done. Οι ανακοινώσεις αναμένονται εντός των ημερών. Ακούγεται από σχετικώς έγκυρες πηγές πως ο Γιάννης Σαραντάκος θα έχει το γενικό κουμάντο ή έστω ένα μεγάλο κομμάτι αυτού σε ό, τι αφορά το κανάλι. Βέβαια μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, οφείλουμε μια έστω και μικρή επιφύλαξη να την κρατάμε. Κατά τα λοιπά να ξέρετε πως η ίδια πλευρά θέλει να επενδύσει στον Τύπο περαιτέρω και ψάχνεται και για άλλα. Αυτό ωστόσο δε σημαίνει πως αγοράζει ότι φυσάει και ότι πετάει!!!!!

Διάβασα Παρασκευή απόγευμα ότι «ολοκληρώθηκε ο Τακτικός Φορολογικός Έλεγχος της εταιρίας Jumbo για τις χρήσεις 2017/2018 και 2018/2019, ο οποίος διενεργήθηκε από το ΚΕ.ΜΕ.ΕΠ. της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικής Διοίκησης, από τον οποίο προέκυψαν πρόσθετοι φόροι και προσαυξήσεις EUR 1,6 εκατ. εκ των οποίων ποσό EUR 1,5 εκατ. θα επιβαρύνει τα αποτελέσματα της τρέχουσας χρήσης». Και θέλω να παρατηρήσω πρώτον ότι η εταιρεία είχε κάνει πρόβλεψη μόνο 100.000 ευρώ και δεύτερον ότι είχε λάβει πιστοποιητικό φορολογικής συμμόρφωσης από ορκωτό, πράγμα που σημαίνει ότι ο ορκωτός κατά τους ελεγκτές της εφορίας δεν είχε κάνει και τόσο καλά τη δουλειά του…

Google news

Μετεγγραφή εσωτερικού ελεγκτή είχαμε από τον Μπήτρο στην Κλουκίνας – Λάππας. Η Κλουκίνας ήταν χωρίς εσωτερικό ελεγκτή από τις 26 Μαΐου ενώ η προηγούμενη εσωτερική ελέγκτρια δεν έκλεισε ούτε χρόνο στην εταιρεία. Και όσο να είναι το γεγονός ότι δεν έχει στεριώσει ορκωτός ελεγκτής σε μια περίοδο όπου έχουμε και τις καταγγελίες και τις δικαστικές προσφυγές Σπεντζάρη έχει το ενδιαφέρον του.

Hekka Govee Many GEOs

Εξαιρετικής ανταπόκρισης από τους Έλληνες επενδυτές – που δίνουν σημαντική ψήφο εμπιστοσύνης – έτυχε η έκδοση της Lamda. Πάνω από 14.000 αιτήσεις ιδιωτών καταγράφηκαν στην πρόσφατη δημόσια προσφορά της για το Πράσινο Ομόλογο, η οποία υπερκαλύφθηκε 3 φορές. Για αυτό και στην τελική κατανομή 73% του βιβλίου θα κατανεμηθεί στους ιδιώτες ως αναγνώριση της εταιρείας προς αυτούς, υπερβαίνοντας το συνήθη μέσο όρο κατανομής.

Δεν πολυπιάσαμε μέχρι στιγμής το θέμα των τραπεζών αλλά φαίνεται να ήρθε η ώρα του.


Τι βρήκε η εφορία στη Jumbo - Lamda: Πάνω από 14.000 αιτήσεις ιδιωτών για το πράσινο ομόλογο
Kατ’ αρχήν οι ελληνικές τράπεζες σε ό, τι αφορά τα κλιματικά stress tests βρέθηκαν σχεδόν όλες στο μεσαίο επίπεδο. Μία που βρέθηκε ελάχιστα χαμηλότερα, μικρή σημασία έχει, ούτε αξιολογείται.

Εν τω μεταξύ τα εξάμηνά τους ανακοινώνουν στις 29 Ιουλίου η Eurobank, στις 2 Αυγούστου η Alpha Bank ενώ η Τράπεζα Πειραιώς στις 3 Αυγούστου. Η Εθνική αρχές Αυγούστου χωρίς όμως να έχει ανακοινώσει. Τα εξάμηνα θα είναι καλά καθώς πηγαίνουν με τον αυτόματο των προηγούμενων μηνών.

Και η Alpha Bank θα διανείμει στους μετόχους ένα τμήμα του Galaxy Mezz, όπως άλλωστε πραγματοποίησαν και οι Eurobank και Πειραιώς με τις αντίστοιχες τιτλοποιήσεις του Ηρακλή. Το συγκεκριμένο θέμα θα εγκριθεί στη γενική συνέλευση της τράπεζας στις 22 Ιουλίου.

Με την κεφαλαιοποίηση των τραπεζών ασχολήθηκε η Fitch που άφησε αμετάβλητη την αξιολόγηση της χώρας με θετικές προοπτικές αλλά και κάποιους φόβους να αιωρούνται εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία. Σε ό, τι αφορά τις ελληνικές τράπεζες ο οίκος είπε πως αυτές έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο στη βελτίωση της ποιότητας του ενεργητικού τους, μειώνοντας σημαντικά το επίπεδο των μη NPLs στον τραπεζικό κλάδο. Ωστόσο, η πρόοδος στη μείωση των NPLs επηρέασε αρνητικά την κερδοφορία και την κεφαλαιοποίηση των τραπεζών το 2021, μέσω μεγαλύτερων προβλέψεων για επισφαλή δάνεια. Σε σχέση με άλλες χώρες της Ε.Ε. τα επίπεδα παραμένουν χαμηλά και αυτό είναι γεγονός.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram