Και ο Κωτσόβολος στο Πρόγραμμα Επιδότησης Ηλεκτρικών Συσκευών

Μοίρασε την γνώση...

Το πρόγραμμα Επιδότησης Ηλεκτρικών Συσκευών «Ανακυκλώνω – αλλάζω συσκευή» ξεκινάει και η Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, μας καλεί να «Κάνουμε την αλλαγή σωστά», αποχαιρετώντας τις παλιές συσκευές με τον καλύτερο τρόπο. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα της αγοράς, όπου ακολουθώντας «πράσινες» πρακτικές που εξοικονομούν ενέργεια και προστατεύουν το περιβάλλον, παράλληλα κερδίζουμε σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Στην Κωτσόβολος, μπορείς να βρεις ηλεκτρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, υψηλής ενεργειακής κλάσης που κάνουν τη διαφορά, τόσο στο περιβάλλον, όσο και στο «πορτοφόλι», ενώ μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο site, μπορείς να βρεις χρήσιμες συμβουλές για το Πρόγραμμα, αλλά και ενημέρωση τόσο για τις συσκευές, όσο και για κάθε ενεργειακό ζήτημα και τα οφέλη τους.

Διαφήμιση

Γιατί να αλλάξω τις συσκευές μου στην Κωτσόβολος;

Google news
  • Γιατί με 90 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, η Κωτσόβολος βρίσκεται παντού και στέκεται δίπλα σου, παρέχοντας την υποστήριξη που χρειάζεσαι.
  • Γιατί θα βρεις μεγάλη διαθεσιμότητα και αμέτρητες επιλογές από προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με καινοτόμες υπηρεσίες και ταχύτητα στην παράδοση.
  • Γιατί η Κωτσόβολος διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο πιστοποιημένων ψυκτικών για εγκατάσταση κλιματιστικών με πανελλαδική κάλυψη.
  • Γιατί με το ευέλικτο «Πλάνο Δόσεων» της Κωτσόβολος, και μέσω μίας εύκολης και άμεσης διαδικασίας, έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς, να αποκτήσεις προϊόντα και υπηρεσίες χωρίς μετρητά ή πιστωτική κάρτα.
  • Γιατί η Κωτσόβολος είναι ο Νο 1 Ανακυκλωτής retailer συσκευών. Το 2021 σύλλεξε και ανακύκλωσε περισσότερα από 9 εκατομμύρια κιλά συσκευών, ενώ συνολικά έχει ανακυκλώσει πάνω από 40 εκατ. κιλά συσκευών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – αλλάζω συσκευή», χρήσιμα tips, συμβουλές για την εξοικονόμηση ενέργειας, μπορείτε να μπείτε εδώ: https://www.kotsovolos.gr/pages/anakyklwnw-allazw-syskeuh

Goboo [CPS] Many GEOs Govee Many GEOs

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram