Με 49.89€ μπορείτε να αποκτήσετε από την Γερμανική αποθήκη του Cafago το 16 επιπέδων laser μετρητή, για να κάνετε πάντα σωστά την δουλειά σας!

Μοίρασε την γνώση...

Τεχνολογία δεν είναι φυσικά μόνο τα κινητά, τ’ ακουστικά, tablet, ακουστικά, κτλ, αλλά υπάρχουν και ένα κάρο εργαλεία που πάρα πολλοί επαγγελματίες χρησιμοποιούν στη δουλειά τους καθημερινώς. Εργαλεία όπως το 16 επιπέδων μετρητή laser, για να μετράτε σωστά τις αποστάσεις στον χώρο και σε τιμή μόλις 49.89€ από την Γερμανική αποθήκη του Cafago.

Το επίπεδο λέιζερ μετρητής είναι κατασκευασμένος από πλαστικό + μέταλλο. Εφοδιασμένος με δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρία, 3,7V, 1200mAh, που περιλαμβάνονται, για να κάνει τις μετρήσεις παράγει μία πράσινη ακτίνα laser 360 x 4, σύνολο 16 γραμμές. Το μήκος κύματος λέιζερ είναι στο πράσινο φως 520 nm, με ακρίβεια ±0,2mm/10m. Το εύρος αυτοεπιπεδώματος είναι στα ±3, ενώ η απόσταση του laser φτάνει στα 25μ. Οι διαστάσεις του μηχανήματος είναι 103 x 106 x 133 mm, με μέγεθος μπαταρίας στα 74 x 53 x 30 mm. Το μέγεθος βάσης είναι στα 96 x 82 x 73 mmενώ το μέγεθος βραχίονα τοίχου είναι στα 160 x 87 x 72 mm, Η σιδηροσανίδα που διαθέτει είναι με διαστάσεις 100 x 60 x 12 mm, με το μέγεθος πλατφόρμας ανύψωσης να είναι στα 111 x 92 x 33 mm, Έρχεται με τσάντα μεταφοράς διαστάσεων 233 x 213 x 152 mm. Το βάρος είναι 1494g.


Ο μετρητής είναι με συμπαγές μέγεθος, ελαφρύς και φορητός, εύκολος στη μεταφορά με τη θήκη, παρέχοντας γρήγορη και άνετη μετακίνηση και αποθήκευση. Υιοθετεί οπτικό γυαλί, με λεπτή μετάδοση και με καθαρό φως λέιζερ. Εξοπλισμένο με λειτουργία βαθμονόμησης αυτοδιαγνωστικού ελέγχου, αυτόματα βγάζει οριζόντια ≤3°, αλλά εάν η γωνία είναι μεγαλύτερη από 3°, η λυχνία λέιζερ θα συνεχίσει να αναβοσβήνει και έχει επίσης ένα ήχο μπιπ για να σας υπενθυμίζει να τα επαναφέρετε σε επίπεδο έδαφος.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com