Οι οθόνες των iPhone 14 θα φτιάχνονται από τις BOE, Samsung και LG

Μοίρασε την γνώση...

Η παραγωγή της σειράς iPhone 13 φέρεται να έχει χτυπήσει σοβαρό εμπόδιο πρόσφατα, χάρη στην απόφαση της BOE να λάβει μονομερή δράση για το σχεδιασμό μιας νέας παραγγελίας των πάνελ των συσκευών που είχε αναθέσει να κάνει.

Η BOE φέρεται να διακινδύνευσε το συμβόλαιό της με την Apple (κάτι που θα μπορούσε να εξηγήσει την τρέχουσα έλλειψη σε iphone 13 στο Amazon αυτή τη στιγμή), για να μην αναφέρουμε το μέλλον της ως προμηθευτή της OLED που είναι απαραίτητη για τη νέα σειρά 14, λόγω της διαφωνίας που προέκυψε. Ωστόσο, μπορεί τώρα να έχει επιλυθεί, σύμφωνα με μια νέα έκθεση του ITHome.

Διαφήμιση
No coupons found.

Το blog υποστηρίζει τώρα ότι η Apple απαιτεί συνολικά 90 εκατομμύρια πάνελ OLED για να ολοκληρώσει τις αποστολές της στη σειρά iPhone 14. 60 εκατομμύρια από αυτές τις παραγγελίες έχουν πάει προφανώς στη Samsung, με την LG να αρπάζει τα 25 εκατομμύρια από τα υπόλοιπα, αφήνοντας τα υπόλοιπα 5 εκατομμύρια για την BOE.

Google news

Αντίστοιχα, η τρίτη εταιρεία μπορεί να εξακολουθεί να είναι στο παιχνίδι οθόνης iPhone, ακόμη και αν είναι μόλις το 5,5% όλων των νέων παραγγελιών. Επιπλέον, η BOE προφανώς αρχίζει να δουλεύει μόνο με τη βανίλια, 6,1 ιντσών 14 – δεν υπάρχουν υποτιθέμενα νέα πάνελ διάτρησης για αυτόν τον OEM.

Cafago WW ChicMe WW
No coupons found.

Θεωρείται ότι η Apple μπορεί να έχει υποχωρήσει σε αυτό το σημείο κυρίως για να στείλει ένα μήνυμα ότι δεν εξαρτάται απαραίτητα πλήρως από την LG και τη Samsung για τις κορυφαίες οθόνες κινητών της. Ωστόσο, εάν αυτή η νέα έκθεση αποδειχθεί σωστή, μπορεί να αποδειχθεί ένα πολύτιμο πραξικόπημα για την BOE μακροπρόθεσμα.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram