Οι σειρές Redmi K50 Ultra και Redmi Note 12 πλησιάζουν στην κυκλοφορία

Μοίρασε την γνώση...

Αφού κυκλοφόρησε τη σειρά Xiaomi 12S νωρίτερα μέσα στον μήνα, η Xiaomi φαίνεται έτοιμη να θέσει το βλέμμα της στη μεσαία κατηγορία Redmi. Από την όψη των πραγμάτων, η επόμενη συσκευή Snapdragon 8+ Gen 1 της εταιρείας θα μπορούσε κάλλιστα να φτάσει με την επωνυμία Redmi.

banner

Σύμφωνα με τον Digital Chat Station, η Xiaomi εργάζεται στο Redmi K50 Ultra. Η πιο premium συσκευή Redmi της χρονιάς, αντικαθιστώντας τα Redmi K50 Gaming Edition και Redmi K50 Pro, θα τροφοδοτείται από ένα Snapdragon 8+ Gen 1. Προφανώς, το Redmi K50 Ultra θα μπορούσε να φτάσει τον επόμενο μήνα, αν και τα λόγια του tipster δεν είναι ξεκάθαρα. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα το Redmi K50 Ultra να γίνει το Redmi K50S Pro. Σύμφωνα με τις τρέχουσες φήμες, θα διαθέτει AMOLED 120 Hz, κύρια κάμερα 50 MP και φόρτιση 120 W.

Διαφήμιση
No coupons found.

Μετά την κυκλοφορία του Redmi K50 Ultra—ή Redmi K50S Pro—η Xiaomi υποτίθεται ότι θα επικεντρωθεί στην επόμενη γενιά της σειράς Redmi Note. Η εταιρεία κυκλοφόρησε το δίδυμο Redmi Note 11T στην Κίνα τον Μάιο ως μια ανανέωση της σειράς Redmi Note 11 στα μέσα του έτους, εστιασμένη στην απόδοση. Ο Digital Chat Station, ωστόσο, ισχυρίζεται ότι μια σωστή σειρά επόμενης γενιάς έρχεται σύντομα, η οποία μπορεί να αναμένεται να είναι η σειρά Redmi Note 12. Μια πρώιμη κυκλοφορία του τέταρτου τριμήνου δεν θα ήταν έκπληξη.

Google news


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Atlas VPN Lightinthebox WW


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram