Περισσότερες λεπτομέρειες για τα Redmi K50 Ultra και Xiaomi Mix Fold 2 εμφανίστηκαν πριν από την κυκλοφορία τους!

Μοίρασε την γνώση...

Οι φήμες για το Redmi K50 Ultra συνεχίζουν να έρχονται. Την περασμένη εβδομάδα, οι πληροφορίες φάνηκαν να υποδεικνύουν ότι η Xiaomi θα μπορούσε να ετοιμάζει το κορυφαίο μοντέλο για την κυκλοφορία τον επόμενο μήνα, και αυτή η αναφορά φαίνεται να έχει ουσία, καθώς το Redmi K50 Ultra έχει λάβει τώρα ακόμη περισσότερες πιστοποιήσεις στην Κίνα, μαζί με ένα άλλο premium τηλέφωνο.

banner

Το εν λόγω τηλέφωνο premium φαίνεται να είναι το επερχόμενο Mix Fold 2. Το Mix Fold 2, με αριθμό μοντέλου “22061218C” ή “L18” έχει λάβει περισσότερες πιστοποιήσεις στην Κίνα. Το Mix Fold 2 φαίνεται έτοιμο σε δύο γεύσεις: ένα μοντέλο 12/512 GB και ένα ακριβότερο SKU 1 TB. Το Redmi K50 Ultra, από την άλλη πλευρά, φέρει τον αριθμό μοντέλου “22081212C” ή “L12” και θα προσφέρεται με 8 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου και 12 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου.

Διαφήμιση
No coupons found.

Το γεγονός ότι και οι δύο συσκευές κατατέθηκαν την ίδια ημέρα μπορεί να υποδηλώνει τα σχέδια της Xiaomi να τις κυκλοφορήσει στην ίδια εκδήλωση. Και τα δύο τηλέφωνα θα διαθέτουν το νέο Snapdragon 8+ Gen 1 της Qualcomm και σχεδόν σίγουρα δεν θα πωλούνται εκτός Κίνας.

Google news


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

ZTE Many GEOs AliExpress WW


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram