Πλήττεσαι από τις πυρκαγιές? Η Vodafone σου δίνει ΔΩΡΕΑΝ 20GB και χρόνο ομιλίας! Δες πως…

Μοίρασε την γνώση...

Έχετε όλοι δει τις πυρκαγιές που έχουν ξεκινήσει στον νομό Αττικής από χθες λόγο των έντονων αέρηδων που υπάρχουν. Η Vodafone θέλοντας να είναι κοντά στους πληγέντες των περιοχών αυτών, εξέδωσε πριν λίγο μία ανακοίνωση στη σελίδα της στο Facebook

Coupons from Banggood

Στηρίζουμε έμπρακτα όλους τους συνδρομητές μας στην Αττική που πλήττονται από τις φωτιές για να καλύψουμε τις ανάγκες τους για περισσότερη επικοινωνία.

Διαφήμιση

Προσφέρουμε από σήμερα και για 15 ημέρες, αυτόματα και δωρεάν:

Google news

  • 1500 λεπτά ομιλίας στο κινητό προς όλους, και
  • 20 GB στο κινητό

Η προσφορά απευθύνεται σε όλους τους συνδρομητές Vodafone ιδιώτες και επαγγελματίες, συμβολαίου κινητής, καρτοπρογράμματος, και καρτοκινητής που ζουν στις πληγείσες περιοχές – Ανθούσα, Πεντέλη, Νέα Πεντέλη, Γέρακας, Παλλήνη, Νέα Παλλήνη και Ραφήνα.

Οι συνδρομητές θα ενημερωθούν για την ενεργοποίηση με SMS στο κινητό τους.


No coupons found.

Επιπλέον, δεσμευόμαστε να στηρίξουμε όλους τους συνδρομητές μας σε όλη την Ελλάδα, όπου προκύψει ανάγκη, ενώ παράλληλα αναστέλλουμε τη διαδικασία είσπραξης οφειλών και φραγής εισερχομένων ή/ και εξερχομένων κλήσεων για τους κατοίκους των παραπάνω περιοχών μέχρι και 04/08.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Διαφήμιση
Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com